Σατανικό σχέδιο είχε ένας 55χρονος από τον Αλμυροπόταμο προκειμένου να λύσει τις περιουσιακές του διαφορές με μία 74χρονη. Αποφάσισε να σκοτώσει το θύμα του και να το εγκαταλείψει σε ερημική περιοχή. Όμως η 74χρονη φάνηκε ότι ήταν «επτάψυχη» και επέζησε από τις άγριες διαθέσεις του δράστη.

Ήταν 11 το πρωί της Δευτέρας όταν ο δράστης έβαλε στο αυτοκίνητο του το θύμα. Από την παραλία του Αλμυροπόταμου την μετέφερε σε ερημική τοποθεσία στον Άγιο Δημήτριο. Αφού την έβγαλε με βία από το αυτοκίνητο του άρχισε να την χτυπά με πέτρες. Αν και το θύμα φώναζε για βοήθεια, κανένας δεν μπόρεσε να την ακούσει.

Στην συνέχεια την περιέλουσε με καυστικό υγρό, προκαλώντας της σοβαρότατες σωματικές βλάβες και ακολούθως την εγκατέλειψε στο σημείο, θεωρώντας τη νεκρή.

Για καλή της τύχη, λίγο αργότερα έτυχε να περνά από το σημείο ένας κάτοικος της περιοχής ο οποίος βλέποντας βαριά τραυματισμένη την άτυχη γυναίκα, ειδοποίησε την αστυνομία του Αλιβερίου.

Ο δράστης συνελήφθη αμέσως από τους αστυνομικούς και κρατείται ενώ η άτυχη 74χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Πηγή: www.evianews.com