Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχθούν πρόσκαιρα κατά τόπους και στις υπόλοιπες περιοχές ενώ στα ορεινά είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς κελσίου.