Ενώνουν τις δυνάμεις τους «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Οι δύο φορείς θα συμπληρώνουν τη δράση τους


ΕΛΛΑΔΑ
11:36
04/03/2016
Ενώνουν τις δυνάμεις τους «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
loading

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμφώνησαν στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρίας, αλλά και την αλληλοσυμπλήρωση των δράσεων τους.

Στο Επιχειρησιακό Κέντρο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο πρόεδρός του, Κώστας Γιαννόπουλος, συζήτησε με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αντώνιο Αυγερινό, για τους τρόπους συνεργασίας των δύο οργανισμών. Η συνάντηση είχε στόχο τη διεύρυνση της ήδη άριστης συνεργασίας των δύο φορέων στον τομέα της επιχειρησιακής έρευνας και διάσωσης παιδιών-θυμάτων εξαφάνισης αλλά και στον τομέα της προληπτικής ιατρικής.

Μεταξύ άλλων, οι δύο φορείς συμφώνησαν στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρίας, αλλά και την αλληλοσυμπλήρωση δράσεων και την αμοιβαία ενίσχυση των δυνατοτήτων έκαστου φορέα, στην ιατρική στήριξη, την προληπτική ιατρική, την εξαφάνιση παιδιών, την έρευνα και διάσωση, καθώς και την επανένωσή τους.

Eπίσης, στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης, τόσο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όσο και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην παροχή υποστήριξης σε παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες, οι δύο φορείς συμφώνησαν σε συνεργασία στο Λιμάνι του Πειραιά (Πύλη Ε2), όπου αμφότεροι παρέχουν ιατρική στήριξη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει