Οι αγρότες της Κρήτης ετοιμάζονται για να έρθουν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της 18ης Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

Σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή που έχει συσταθεί εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους αγρότες, κτηνοτρόφους, τις αγροτικές οργανώσεις, αλλά και τους φορείς της περιοχής, «να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε ένα κοινό αγώνα για να μην μας υποχρεώσουν να εγκαταλείψουμε τον τόπο μας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αναχώρηση θα γίνει στις 17/11/2015 με το πλοίο της ΑΝΕΚ από το λιμάνι της Σούδας και η επιστροφή θα γίνει από το λιμάνι του Πειραιά επίσης με το πλοίο της ΑΝΕΚ. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ, ενώ εάν κάποιος επιθυμεί καμπίνα θα έχει έκπτωση 50%.

Παράλληλα, ανοίγονται λίστες συμμετοχής στην κινητοποίηση, ενώ έχουν οριστεί υπεύθυνοι στους οποίους θα μπορούν να απευθύνονται όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν για να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.