Στο Κιλκίς βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/01), η Φαίη Σκορδά προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένειά της για τον χαμό του πατέρα της. Ο πατέρας της παρουσιάστριας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του.

Η κηδεία του ακτινολόγου Δημήτρη Σκορδά, έγινε σήμερα Τρίτη (30/1) στις 15:00 το μεσημέρι.

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά βρέθηκε και ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκας ο οποίος «αφού» άνοιξε την εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης αποχώρησε για να ταξιδέψει στο Κιλκίς ώστε να παρευρεθεί στην κηδεία.

Ο παρουσιαστής λίγα λεπτά μετά την έναρξη του «Πρωινού» ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως θα δώσει τη σκυτάλη στους συνεργάτες του, καθώς θα πρέπει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

«Κύριοι συνάδελφοι, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα, το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να ‘στε καλά, ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Λιάγκας, δίνοντας πάσα για διαφημίσεις.

Πρωινό: «Ενώνουμε τις φωνές μας με την Φαίη Σκορδά και συμπαραστεκόμαστε ο καθένας από την πλευρά του»

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα από το «Πρωινό», οι συνεργάτες του και παλιοί συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, θέλησαν να στείλουν από τον τηλεοπτικό αέρα τα συλλυπητήριά τους στην παρουσιάστρια.

«Να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένειά της Φαίης Σκορδά για τον ξαφνικό χαμό του μπαμπά της. Σε λίγη ώρα γίνεται η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά. Καλό ταξίδι από εμάς. Ενώνουμε τις φωνές μας με την Φαίη Σκορδά και συμπαραστεκόμαστε ο καθένας από την πλευρά του», είπε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο Βαγγέλης Περρής, συγκινημένος, ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, επειδή τα λόγια είναι πολύ φτωχά απέναντι στο μεγαλύτερο γεγονός που μπορεί να συμβεί, την αγάπη μας, μια αγκαλιά και ένα προσωπικό χάδι στη Φαίη».

Η Λίτσα Πατέρα, η οποία διατηρεί φιλική σχέση με την Φαίη Σκορδά, είπε στη συνέχεια: «Να πω κι εγώ στη Φαίη μας συλλυπητήρια. Ο μπαμπάς της πιστεύω ότι θα είναι πάντα δίπλα της, έχω άλλες απόψεις γι’ αυτούς που φεύγουν. Θα είναι πάντα δίπλα της και θα την βοηθάει, θα την αγαπάει όπως πάντα».

Fay’s Time: Οι ψυχές όλων θα ήθελαν να είναι στο Κιλκίς

Δεύτερη μέρα χωρίς τη Φαίη Σκορδά βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα η εκπομπή της «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ. Οι συνεργάτες της, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής σημείωσαν πως θα ήθελαν να είναι στο πλευρό της αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή για εκείνη.

«Δεύτερη μέρα για εμάς εδώ στο Fay’s Time δύσκολη! Ίσως η πιο δύσκολη… Έχουν περάσει ήδη 24 ώρες που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει η Φαίη μας και οι ψυχές όλων θα ήθελαν να είναι στο Κιλκίς. Τα σώματά μας όμως είναι εδώ, γιατί και η σημερινή εκπομπή θα πρέπει να βγει, όπως και τις επόμενες μέρες», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Μαρία Φραγκάκη είπε από την πλευρά της: «Στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά στη Φαίη, την αγάπη μας φυσικά και πραγματικά η σκέψη μας είναι μαζί της».

Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον ΣΚΑΪ: «Ότι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής κατά του ΣΚΑΪ. Ο λόγος που ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος ήταν η απόφαση του καναλιού να βγει κανονικά χθες το «Fay’s Time», παρά το πένθος που βιώνει η Φαίη Σκορδά.

«Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ότι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας, να το να βγει κανονικά στον αέρα χθες η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτός ο όμιλος, από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα της η παρουσιάστριά σου και τι θες να κερδίσεις βγάζοντας μια εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά; Μια εκπομπή που σέρνεται, γιατί καταλαβαίνεις ότι έχει επηρεαστεί όλη η ομάδα από αυτό το πράγμα. Η Φαίη έχει δεθεί με τους συνεργάτες της, είναι προέκταση του πόνου που νιώθει ο συγκεκριμένος άνθρωπος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το zappit.gr.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Και ως κανάλι και ως εργοδότης, δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Τι κατάφερες; Να κάνεις νούμερα με μια άδεια καρέκλα; Μπορεί να βγάλει ανά πάσα στιγμή ενημέρωση, επανάληψη το My Style Rocks, τόσα πράγματα έχει να δείξει. Άβολο, απαράδεκτο και στα όρια του απάνθρωπου. Άνθρωποι είμαστε ρε παιδιά, έχασε ξαφνικά τον πατέρα της τα ξημερώματα και η εκπομπή συνεχίζεται; Ήταν ξεκάθαρα απόφαση του καναλιού να βγει στον αέρα η εκπομπή. Όταν είσαι εργαζόμενος, δεν μπορείς να απαιτείς από τον εργαζόμενο να ορθώσει ανάστημα. Κι εγώ θέλω να πω στην Ελένη να φύγω σήμερα και να πάω στην κηδεία, αλλά δεν μπορώ, δεν έχω τα κότσια».