Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε στον καναπέ με την Βάσω Λασκαράκη, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο του Break στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και θέλει να διαγράψει από την μνήμη και την επαγγελματική του ζωή μια συνεργασία με έντυπο.

Ειδικότερα, ο Άρης Καβατζίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως » ξαφνικά, όταν ήρθα στην Αθήνα, έπρεπε να παίρνω τηλέφωνο, για παράδειγμα, την Βάσω και να της πω: «Βάσω μου, ήσουν στην Μύκονο και σε είδαμε με τον Λευτέρη. Πως περάσατε;». Όταν μου είπαν ότι πρέπει να το κάνω αυτό, είχα χάσει ήδη 10 χρόνια από την ζωή μου. Όταν επίσης μου είπαν ότι πρέπει να συναναστρέφομαι με τους παπαράτσι για το «πόσο κάνουν» οι νέες εικόνες της Βάσως, σαν δηλαδή οι άνθρωποι να γίνονταν αγοραπωλησία, εκεί τα ήδη λίγο σκούρα».

«Με την Ελένη Μενεγάκη είχαμε περάσει μεγάλες δυσκολίες, φτάσαμε μέχρι και στα δικαστήρια. Για μένα το ότι άφησα έναν παράδεισο, ένα πολύ νορμάλ πλαίσιο δουλειάς, για να βρεθώ σε ένα εβδομαδιαίο lifestyle περιοδικό δεν ήταν μια καλή περίοδος της ζωής μου. Δηλαδή αν μου έλεγες «θα ήθελες να το βγάλεις;», θα έλεγα πως «ναι, θα ήθελα να το αφαιρέσω». Δεν θα την ήθελα αυτή την πενταετία που δούλεψα εκεί, εννοώ στο Hello. Δεν μου έκανε καλό ως άνθρωπο, εμένα μέσα μου δεν μου έκανε καλό».

«Είναι δυνατόν να φτάσεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο έχεις δουλέψει μαζί, στα δικαστήρια επειδή έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες; Ήρθα σε αντιπαραθέσεις με ανθρώπους, συναναστράφηκα με ανθρώπους που δεν θα ήθελα να τους είχα συναναστραφεί επ’ ουδενί στη ζωή μου. Είχα οικονομικές δοσοληψίες που δεν θα ήθελα να τις έχω, δεν είμαι εγώ για αυτό».

«Πέρασε αλλά τι βάσανο ήταν αυτό… Να βρεθείς στα δικαστήρια με την Ελένη, που είχαμε δουλέψει μαζί τρία χρόνια; Τώρα σοβαρά μιλάς; Τώρα έλα και πες μου αν θα έκανα ξανά συνεργασία με τέτοιο περιοδικό. Και 10.000 ευρώ να μου δώσεις τον μήνα, αλήθεια το λέω, δεν το ξανανακάνω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Άρης Καβατζίκης στην ψυχαγωγική εκπομπή με την Βάσω Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ.