Η νέα σειρά «Σπιτικά» με χαμηλές θερμίδες, που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά από την εταιρεία έτοιμων γευμάτων Palirria, διακρίθηκε στα Healthy Diet Awards 2021. Συγκεκριμένα το γεύμα «Φιλέτο κοτόπουλο με κινόα και βραστά λαχανικά» απέσπασε το silver award στην κατηγορία Best light product. Αυτή η διάκριση αποτελεί μια επιβράβευση  των ανθρώπων της Παλίρροια που παρακολουθούν στενά τις τάσεις των καταναλωτών και προσπαθούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης. 

Το «Φιλέτο κοτόπουλο με κινόα και βραστά λαχανικά» της Palirria είναι ένα πλήρες και υγιεινό γεύμα, χωρίς συντηρητικά, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και με μόλις 370 Kcal! Το ζουμερό και καλό μαγειρεμένο κοτόπουλο, τα φρέσκα λαχανικά και η υπερτροφή κινόα δημιουργούν έναν γευστικό συνδυασμό και όποιος το δοκιμάσει απολαμβάνει την κάθε μπουκιά και ξεχνά ότι πρόκειται για ένα ελαφρύ γεύμα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την ευκολία και την απόλαυση ενώ ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή! 

Η Palirria  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία δημιούργησε τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων ψυγείου «Σπιτικά» με χαμηλές θερμίδες ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καταναλωτών για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Τα  5 νέα έτοιμα γεύματα «Σπιτικά» με χαμηλές θερμίδες είναι μαγειρεμένα από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες ενώ δεν περιέχουν συντηρητικά. Εκτός από το βραβευμένο «Φιλέτο κοτόπουλο με κινόα και βραστά λαχανικά», η σειρά περιλαμβάνει: 

  • Κοτόπουλο φιλέτο με βραστά λαχανικά
  • Noodles με λαχανικά
  • Μπιφτέκι κοτόπουλου με χόρτα
  • Φιλέτο λαβράκι με σπανάκι & σάλτσα ντομάτας

Όλα τα γεύματα της σειράς βρίσκονται στα ψυγεία των σουπερμάρκετ Γαλαξίας, OK Market & σε επιλεγμένα καταστήματα Bazaar, Κρητικός, ΣΥΝΚΑ & Χαλκιαδάκης!.

Λίγα λόγια για την Palirria

Η εταιρεία «Palirria» παράγει από το 1957 υγιεινά και νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Έλληνα  εξαγωγέα  έτοιμων γευμάτων και το Νο1 παραγωγό Ντολμά στον κόσμο, με βραβεύσεις από  διεθνείς οργανισμούς. Σήμερα, εξακολουθώντας να έχει ως επίκεντρο την ποιότητα και τη γεύση, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα έτοιμων γευμάτων, εμπνευσμένα από την Ελληνική και τη Μεσογειακή Κουζίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες: palirria.com