Βγήκε το 2018 και αποθεώθηκε από κριτικούς και κοινό, παραμένοντας ένα από τα ελάχιστα προγράμματα που έχουν συγκεντρώσει σκορ 100% στο Rotten Tomatoes.

Τα 6 διαφωτιστικά επεισόδια του 2018 συνάντησαν φέτος άλλα 6, ανατέμνοντας τώρα το τραπεζικό σύστημα, το αμείλικτο κορπορατικό περιβάλλον, τις ύποπτες διαδρομές του χρυσού κ.λπ.

Και έχει ξανά μεγάλα συμφέροντα, επιχειρηματική απληστία και αδίστακτους οικονομικούς δολοφόνους, φτάνοντας και πάλι στην κορυφή της ερευνητικής δημοσιογραφίας.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του οσκαρικού Άλεξ Γκίμπνεϊ είναι εξίσου δυνατός, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για ένα από τα δυνατότερα και κατατοπιστικότερα πράγματα που μπορείς να δεις στο Netflix.

«Βρόμικο χρήμα» λοιπόν, μια διεισδυτική δημοσιογραφική σειρά που ξεμπροστιάζει τις χυδαίες πράξεις των άπληστων και διεφθαρμένων επιχειρηματιών. Ο Γκίμπνεϊ έχει ξεγυμνώσει εξάλλου πολλούς, από τεράστιους κολοσσούς ως και τη Σαϊεντολογία, και πολλοί έχουν καλούς λόγους να τον μισούν θανάσιμα.

Πλάι στα εξοντωτικά δάνεια και τους στημένους ελέγχους για τις εκπομπές καυσαερίων στα αυτοκίνητα που μας διηγήθηκε το 2018, ο Γκίμπνεϊ μας έφερε φέτος περισσότερα τραπεζικά σκάνδαλα, κτηματομεσιτικές κομπίνες και τοξικά πλαστικά.

Η κορπορατική δίψα για κέρδος δεν λογαριάζει ανθρώπους και ζωές, σμπαραλιάζοντας τα πάντα στον βωμό του χρήματος. Του βρόμικου χρήματος, αλίμονο.

Ξεπλένουν τραπεζικοί κολοσσοί το ματωμένο χρήμα των καρτέλ ναρκωτικών; Μετά το «Βρόμικο χρήμα», δεν θα παραμείνει καμία αμφιβολία για το πώς δουλεύουν πολλά πράγματα γύρω μας…