Μπορεί η δεύτερη σεζόν της σειράς «Μπρίτζερτον να ήταν μέτρια όμως το spinoff που έρχεται επεκτείνει τη γοητεία της πρώτης σεζόν.

Μια δυνατή καλλιτεχνική ομάδα, μια φρέσκια πλοκή, όπου αληθινή θυσία και ο αγώνας βρίσκονται στο επίκεντρο της ιστορίας αγάπης της Σάρλοτ και της ανόδου της στην εξουσία, είναι ορισμένα από τα βασικά συστατικά που εγγυόνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Το spinoff κινείται ανάμεσα σε δύο χρονολογίες και η ταλαντούχα India Ria Amarteifio υποδύεται μια νεότερη έκδοση της βασίλισσας, η οποία σε ηλικία μόλις 17 ετών συνδέεται με τον νεαρό βασιλιά Γεώργιο ΄Γ (Corey Mylchreest). Είναι ένας γάμος που έχει στηθεί για πολιτικούς σκοπούς, όπου υπάρχουν αμφιβολίες για έναν γάμο μεταξύ φυλών. Ωστόσο, ο γάμος είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση της Βρετανίας, οπότε προχωρούν με το «Μεγάλο Πείραμα». Πολλοί στην αυλή δεν είναι ικανοποιημένοι με τον αρραβώνα και σχεδόν κρατούν τη μύτη τους όταν παρακολουθούν το ζευγάρι να περπατάει στον διάδρομο. Οι παραλληλισμοί με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan, δούκισσα του Σάσεξ, είναι αδιαμφισβήτητοι.

Αν και στο «Μπρίτζερτον» η σειρά δεν χρειαζόταν πραγματικά να εξηγήσει πώς μια μαύρη γυναίκα ανέβηκε στον θρόνο, ή πώς το χρώμα του δέρματος χάθηκε εντελώς σε μια παραδοσιακή κοινωνία, στο spinoff, η ερώτηση πώς δημιουργήθηκε αυτή η φανταστική εικόνα απαντιέται και η αποκάλυψη είναι συναρπαστική.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Ο ελαφρόκαρδος έρωτας και οι ερωτικές περιπέτειες παίζουν ακόμα κυρίαρχο ρόλο, και το spinoff προσφέρει πλούσια σκηνικά. Yπάρχει πλέον μια γκέι ερωτική ιστορία στο σύμπαν του “«Μπρίτζερτον», όπου ίσως είναι η απάντηση στις κριτικές ότι στη σειρά έλειπε μια σχέση ομοφυλοφιλικής φύσης, αλλά η υπόθεση δεν φαίνεται επιτηδευμένη ή υποχρεωτική. Αρμόζει φυσικά στις υπόλοιπες ερωτικές περιπέτειες και τις καρδιοκατακτήσεις που καθιστούν το «Βασίλισσα Σάρλοτ» μια βασιλική επιτυχία.

Οι θεατές θα απολαύσουν το spinoff που επεκτείνει τον κόσμο του «Μπρίτζερτον» με μια νέα πλοκή, πλούσιους χαρακτήρες και έντονα συναισθήματα. Η ιστορία της Βασίλισσας Σάρλοτ αποκαλύπτει τα προϊστορικά γεγονότα που οδήγησαν στη δημιουργία μιας ετερόκλητης κοινωνίας και την ύψωση μιας μαύρης γυναίκας στον θρόνο.

Η σειρά διατηρεί τον χαρακτηριστικό ρομαντικό τόνο και τις απολαυστικές σκηνές, προσφέροντας ταυτόχρονα βαθύτερη συναισθηματική ένταση και ανατροπές. Είναι μια αρκετά καλή προσθήκη στο σύμπαν του «Μπρίτζερτον» που ενθουσιάζει και ικανοποιεί τους θαυμαστές της σειράς.