Κάποιοι τυχεροί θαυμαστές του Immortal Universe της Anne Rice έλαβαν πρόσκληση στο «Night Island». Τη Δευτέρα, το AMC κυκλοφόρησε το key art για την επερχόμενη ψηφιακή σειρά μικρού μήκους Night Island.

Τον περασμένο μήνα, ανακοινώθηκε ότι ο Jonathan Ceniceroz, ένας από τους σεναριογράφους του Interview With the Vampire, θα γράψει τη σειρά, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2023 σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες του AMC.

Η σειρά παίρνει το όνομά της από μια τοποθεσία στα Χρονικά των Βρικολάκων της Anne Rice, η οποία αναφέρεται επίσης στην Βασίλισσα των Καταραμένων. Στα βιβλία της Rice, το Night Island. είναι ένα νησί ανοικτά των ακτών της Φλόριντα, το οποίο η συγγραφέας περιέγραψε ως «την προσωπική δημιουργία του Αρμάν με τις πέντε εκπληκτικές γυάλινες ιστορίες με θέατρα, εστιατόρια και καταστήματα», ένας τόπος όπου «από το ηλιοβασίλεμα έως την αυγή» μπορούσες να αγοράσεις οτιδήποτε ήθελες και ήταν ο χώρος διασκέδασης για βρικόλακες.

Σύμφωνα με το AMC και όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr, το Night Island ακολουθεί την ιστορία δύο κλεφτών έργων τέχνης που μπαίνουν κρυφά για να κλέψουν ένα θρυλικό και αξιοσημείωτο έργο, αλλά σύντομα αντιλαμβάνονται ότι έχουν επιλέξει τον χειρότερο δυνατό τόπο στον κόσμο, καθώς το Night Island είναι ένα καταφύγιο για βρικόλακες. Το key art της σειράς φαίνεται να υπονοεί το απειλητικό χαρακτήρα της τοποθεσίας, καθώς παρουσιάζει μια πιτσιλιά αίματος στην πρόσκληση.

Υπενθυμίζεται πως οι άλλες δύο σειρές από το Immortal Universe, Interview With the Vampire και Mayfair Witches είναι διαθέσιμες στην χώρα μας μέσω της COSMOTE TV.