Ιδιαίτερα αινιγματικός για το εάν τελικά έρχεται το τέλος της σειράς των ταινιών Fast & Furious εμφανίστηκε ο πρωταγωνιστής τους Βιν Ντίζελ. «Πρέπει να είμαι προσεκτικός» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Aμερικανός ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωση του ιδρύματός «Africa Outreach project» της Σαρλίζ Θερόν στο Λος Άντζελες και μίλησε στο ΕΤ για τη νέα ταινία «Fast X» η οποία ίσως είναι μία από τις τελευταίες της δημοφιλούς σειράς.

Ο Βιν Ντίζελ ανακοίνωσε στο CinemaCon 2023 ότι η επόμενη ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2025.

«Την τελευταία φορά που είπα στην κόρη μου ότι [ήταν] η τελευταία, το μόνο που είδα ήταν δάκρυα», είπε ο ηθοποιός. «Οπότε πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός σχετικά με το τι λέω» τόνισε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η 10η ταινία της Universal Pictures έκανε παγκόσμια πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Μαΐου με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 320 εκατ. δολάρια παγκοσμίως σύμφωνα με το Variety.

Σε σκηνοθεσία του Λουί Λετεριέ(Louis Leterrier) μαζί με τον ηθοποιό πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Μισέλ Ροντρίγκεζ(Michelle Rodriguez), Ταϊρέζ Γκίμπσον(Tyrese Gibson), Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες(Ludacris), Τζέισον Στέιθαμ(Jason Statham) καθώς και οι Τζέισον Μομόα(Jason Momoa), Μπρι Λάρσον(Brie Larson), Έλεν Μίρεν(Helen Mirren), Σαρλίζ Θέρον(Charlize Theron) και Ρίτα Μορένο(Rita Moreno).

«Έχουμε ένα τόσο σπουδαίο καστ» είπε ο ηθοποιός και παραγωγός της ταινίας. «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι ηθοποιοί μπορούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Αυτό είναι και το μόνο που θέλουν. Να νιώθουν ότι υποστηρίζονται για να δημιουργούν μοναδικούς χαρακτήρες. Χαρακτήρες που διαρκούν για πάντα. Και αυτό το βλέπετε σε αυτό το franchise», πρόσθεσε ο Ντίζελ.