Ιδιαίτερα μαθήματα για να βελτιώσει τα αγγλικά της παρακολουθεί η ηθοποιός του «Squid Game» η Τζανγκ Χο-γιον η οποία επιλέψθηκε για τον πρώτο της αγγλόφωνο ρόλο ως συμπρωταγωνίστρια της Κέιτ Μπλάνσετ.

Μετά το ντεμπούτο της στην οθόνη στην κορεάτικη σειρά «Squid Game» του Netflix, η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο από τη Νότια Κορέα θα εμφανιστεί στην επερχόμενη μίνι σειρά Apple TV+ σε σκηνοθεσία Αλφόνσο Κουαρόν με τίτλο «Disclaimer».

Η Κέιτ Μπλάνσετ θα είναι πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ρενέ Νάιτ του 2015, ως Κάθριν Ρέιβενσκροφτ, της οποίας η καριέρα ως επιτυχημένης δημοσιογράφου της τηλεόρασης και δημιουργού ντοκιμαντέρ βασίζεται στην αποκάλυψη παραβιάσεων από θεσμούς που χαίρουν σεβασμού.

Όταν ένας χήρος συγγραφέας, τον οποίο υποδύεται ο Κέβιν Κλάιν αφήνει ένα ενδιαφέρον μυθιστόρημα στο κομοδίνο της, η Κάθριν συνειδητοποιεί ότι παίζει βασικό ρόλο σε μια ιστορία που ήλπιζε ότι είχε θαφτεί στο παρελθόν.

Η Τζανγκ Χο-γιον θα υποδυθεί την Κιμ και θα είναι ο πρώτος της αγγλόφωνος ρόλος. «Μου αρέσει να προκαλώ τον εαυτό μου» είπε πρόσφατα όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για τον επερχόμενο ρόλο σε συνέντευξή της στο GQ.

«Και το να προσπαθείς να μιλάς καλά αγγλικά και ταυτόχρονα να ερμηνεύεις καλά έναν ρόλο είναι πολύ προκλητικό – ίσως πολύ δύσκολο. Αλλά έχω αυτή την επιθυμία να θέτω τον εαυτό μου στα άκρα» πρόσθεσε.