Ο Νίκος Βέρτης ανέβηκε τελικά στη σκηνή να τραγουδήσει, παρόλο που αρκετά κέντρα έμειναν κλειστά και τόνισε πως τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Breakfast@Star» ο γνωστός τραγουδιστής, μόλις ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και είπε πως «ελπίζω και εύχομαι να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Απόψε, όπως καταλαβαίνετε είναι μια ιδιαίτερη βραδιά. Για όσους δε γνωρίζετε, η απόφαση πάρθηκε παρέα με όλο το προσωπικό και την επιχείρηση. Προσπαθήσαμε και εμείς να συνεισφέρουμε , επειδή ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει, να προχωρήσει η λειτουργία του μαγαζιού, να διασκεδάσετε και να περάσετε όσο όμορφα γίνεται».

Έπειτα, διευκρίνισε ότι «όλα τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε σε αυτόν τον καλό σκοπό που θα διαβάσετε στα social media. Γενικά, δεν είναι σωστό να λες όταν κάνεις ένα καλό. Είναι λάθος. Όμως, σε αυτή την περίπτωση, έπρεπε να το πούμε γιατί διαφορετικά θα γινόταν χαμός, καταλαβαίνετε. Το πιο εύκολο πράγμα για εμάς θα ήταν να κάτσουμε σπίτι μας. Πόσω μάλλον για εμένα που ήμουν και άρρωστος αυτές τις μέρες αλλά ήταν μεγαλύτερή μου χαρά να συνεισφέρω στο ελάχιστο, αν μπορώ».