Για εκείνες τις στιγμές που αναζητάς κάτι ευχάριστο, «ελαφρύ» και κωμικό να παρακολουθήσεις, η σειρά «The Flatshare» είναι ιδανική.

Η νέα σειρά της Paramount+, τραβάει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και το μόνο σίγουρο είναι ότι την παρακολουθεί πολύ ευχάριστα.

Η Tiffy Moore χρειάζεται ένα φτηνό διαμέρισμα και γρήγορα και ο Leon Twomey που εργάζεται μόνο νύχτες ως νοσηλευτής, χρειάζεται μετρητά. Οι φίλοι τους πιστεύουν ότι είναι τρελοί, αλλά είναι η τέλεια λύση, καθώς μπορεί να υπάρχει ένα μόνο δωμάτιο, αλλά η Tiffy έχει το σπίτι το βράδυ, ενώ ο Leon την ημέρα που εργάζεται η Tiffy. Βέβαια με εμμονικούς πρώην συντρόφους, απαιτητικούς πελάτες στη δουλειά, αδίκως φυλακισμένα αδέρφια και φυσικά, το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν συναντηθεί, πρόκειται να ανακαλύψουν ότι αν θέλουν το τέλειο σπίτι πρέπει να καταπατήσουν τους κανόνες που έθεσαν.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Όπως προανέφερα την σειρά «The Flatshare» την είδα αρκετά ευχάριστα χωρίς να με κουράσουν τα σχεδόν μονόωρα επεισόδια της.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μία αρκετά «φρέσκια» και νεανική σειρά που το σενάριό της είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Καταφέρνει και ξεφεύγει από τα κλισέ σειρών τέτοιου είδους και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που αξίζει το ενδιαφέρον σας. Θα συμφωνήσω πως κάποιες στιγμές υπάρχει μία επανάληψη μεταξύ των πρωταγωνιστών, αλλά δεν είναι ικανή στο να χαλάσει όλο το αποτέλεσμα.

Υποκριτικά και χωρίς να χρειάζεται τα μεγάλα ονόματα, οι Jessica Brown Findlay και Anthony Welsh που υποδύονται την Tiffany και τον Leon αντίστοιχα είναι πραγματικά πολύ καλοί και αποδίδουν τους ρόλους τους πολύ όμορφα. Ίσως αν έπρεπε να διαλέξω, να ξεχώριζα την Jessica λίγο παραπάνω.

Σκηνοθετικά δεν μένει στα απλά και φαίνεται πως προσπάθησαν να «παίξουν» με πολλά πλάνα και τα κατάφεραν. Στα συν μπορούμε να πούμε πως ήταν και η πολύ όμορφη φωτογραφία.

Κλείνοντας λοιπόν, αν θέλετε να δείτε κάτι ευχάριστο αλλά και ωραίο και να σας αφήσει το συναίσθημα πως δεν χάσετε ώρες από την ζωή σας, η σειρά «The Flatshare» είναι ιδανική. Όπως τελειώνει δεν φαίνεται πως θα υπάρχει κάποια συνέχεια με νέες season και η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται κιόλας. Η σειρά στην χώρα μας είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV.