Για το ξύλο ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light, που σημάδεψε τα MAD Awards, μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι την ώρα του περιστατικού, είδε κάποιον που «πήγε να βγάλει όπλο».

«Είναι μια στιγμή που έχω κάτσει μπροστά στη σκηνή να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο και βίαιο. […] Όταν είδα την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες, έγινε κάτι και για αυτό ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα. Το θέμα είναι ότι ανέβηκα να την πάρω γιατί είδα ένα όπλο, κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Σχολιάζοντας το γιατί συνέβη κάτι τέτοιο σε μία μουσική βραδιά, ο γνωστός χορευτής είπε: «Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπούν αυτούς τους καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε στο act μετά από αυτό και έπαιξε playback. Και καλά έκανε, έπρεπε να φύγουν όλοι».

«Δεν μπορείς να τους κουνήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Απαγορεύεται αυτό που συνέβη και οι άνθρωποι της διοργάνωσης προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν… Δεν θα έπρεπε να βραβευτούν. Είναι μόδα και γίνεται για το ποιος θα καταφέρει να γίνει αρχηγός. Είναι το θεαθήναι και το κάνουν για να δείξουν ότι δύναμη να έχεις προστασία» κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.