Το εμβληματικό ιταλικό ποτό Campari μας καλεί να υψώσουμε τα ποτήρια μας για καλό σκοπό! Η διεθνής φιλανθρωπική πρωτοβουλία Negroni Week, επιστρέφει για 9η χρονιά, στηρίζοντας φέτος το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Arbor Day Foundation.

Το Negroni Week, ο θεσμός που δημιούργησε και υλοποιεί παγκοσμίως το Campari σε συνεργασία με το Imbibe Magazine, ενεργοποιείται για ακόμα μια χρονιά. Περισσότερα από 1.000 bars σε όλη την Ελλάδα θα σερβίρουν το αγαπημένο μας Negroni από τις 13/9έως τις19/9, με στόχο να υποστηρίξουν στο έργο της ορθής και κατάλληλης δενδροφύτευσης που υλοποιεί ο συγκεκριμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός σε δάση και αστικές περιοχές παγκοσμίως, μέσω εκπαιδεύσεων, δράσεων και ενεργειών. Οι καταναλωτές μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια κάνοντας share τη φωτογραφία του αγαπημένου τους cocktail Negroni, mention @camparigreece και χρησιμοποιώντας το hashtag #NegroniWeek και με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν στην ενίσχυση του σημαντικού έργου του Arbor Day Foundation.  Παράλληλα, το Campari διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, το πρώτο e-webinar για bartenders, το Negroni Tales με θέμα«The Future of Negroni». 

Από τις 13 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, γινόμαστε μέρος της διεθνούς φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας υψώνοντας το πιο iconic cocktail, Negroni για καλό σκοπό! 

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.