Το Σάββατο είναι ο βασιλιάς του έξω, παγκοσμίως και αδιαμφισβήτητα. Μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι χωρίς την απειλή του ξυπνητηριού βγαίνουν έξω και οι πιο τυχεροί χορεύουν. Γιατί ο χορός λείπει από την ελληνική έξοδο, πλην των μπουζουκολαϊκομαγαζιόνε που δεν το χάνουν ποτέ… Οι υπόλοιποι έχουν γίνει λίγο «ξενερωτάκια» και αρκούνται στην κατανάλωση αλκοόλ. Όμως μέσα σε όλους το σίγουρο είναι ότι κρύβεται ένας χορευτής, ένας καταπιεσμένος Τραβόλτα που φωνάζει να βγει προς τα έξω. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα, όπως εμφανίζεται στη νέα ιστοσελίδα του Αθηνοράματος. Διαλέξτε και ξεχυθείτε στην πόλη!

SEB FONTAINE & DARREN EMERSON ON DECKS
Δύο από τους δημοφιλέστερους Βρετανούς DJs της progressive house μουσικής σκηνής έρχονται στην Αθήνα για μια κοινή εμφάνιση στο πλαίσιο του φεστιβάλ Global Music Sessions. Vega Στις 12 μεσάν. Είσ.: € 20 (με ποτό).

PAN POT DJ SET
O Thomas Benedix μέλος του δημοφιλέστατου βερολινέζικου tech house διδύμου των Pan Pot σε ένα DJ set. Μαζί τους το δικό μας δίδυμο των Kreon και Lemos. Το event εντάσσεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ Γερμανός Global Music Sessions Blend Στις 12 μεσάν. Είσ.: € 10 (με ποτό) μέχρι τη 1 π.μ. και € 20 (με ποτό) μετά τη 1 π.μ.

KIKO NAVARRO ON DECKS
Ένα classic house set από τον διεθνή Ισπανό μετρ του είδους Kiko Navarro. Warm up από τον Theo V. Στο πλαίσιο του Γερμανός Global Music Sessions. 50 Days Στις 11:30 μ.μ. Είσ.: € 15 (με δύο ποτά).

BASELESS PRESENT BODDHI SATVA
To δίδυμο των Baseless (αποτελούμενο από τους DJ Zool και DJ Fakos) προσκαλεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Αφρικανό DJ και παραγωγό Boddhi Satva για ένα house DJ set με soul, afro και tribal αναφορές. Void Στις 11 μ.μ. Είσ.: € 15 (με ποτό).

FRESH THINGS FIRST PRESENT THE TRUTH & FREE THE ROBOTS
Φρέσκοι dubstep και instrumental hip hop ήχοι σε ένα party της ομάδας Fresh Things First και του Boycott. Καλεσμένος ο Andre Fernandez του νεοζηλανδέζικου dubstep σχήματος των Truth, καθώς και o Chris Alfaro από τη σκηνή του Los Angeles, ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση με τις παραγωγές του ως Free The Robots. Το event θα πλαισιώσουν πριν και μετά τους ξένους guests, οι DJs της ομάδας των Fresh Things First, Narel, Jeph1 και Circo Inverso. Έξω από το «Bios» θα υπάρξει graffiti show σε καμβάδες από τις 23.15 μ.μ. έως και τις 00.15 π.μ. Bios Στις 11 μ.μ. Είσ.: € 10

SUBBED OUT OPENING PARTY: SCUBA ON DECKS
Έναρξη μιας βραδιάς που διερευνά τους συσχετισμούς της dubstep με άλλα είδη χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής. Καλεσμένος ο DJ Scuba (γνωστός και με το techno προσωπείο του SCB) για ένα set όπου θα κάνει ακριβώς αυτό: θα μπερδέψει την dubstep με την techno. Τη βραδιά πλαισιώνουν οι δικοί μας Runner (d2) και Mr. Statik (Bpitch Control records). Six D.O.G.S. Στις 10 μ.μ. Είσ.: € 8.

TSUYOSHI DJ SET/ SPACE TRIBE & AJJA LIVE
Μεγάλο psy trance event της ομάδας Omnisonic με καλεσμένο τον Βρετανό συνιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Matsuri Recordings Tsuyoshi. Επίσης live εμφάνιση του Βρετανού Space Tribe με συνοδεία ηλεκτρικής κιθάρας από τον Jon Klein, καθώς και συναυλία του Ελβετού Ajja. Warm up set από τον DJ Aura. Barcode (Πέτρου Ράλλη 29 και Κρήτης 1, Ρουφ) Στις 12 μεσάν. Είσ.: € 20 (με ποτό).

DJ SOMAN ON DECKS
Ο Γερμανός DJ Soman, γνωστός για τις dark, industrial, electro, techno και τις «killer» επιλογές του, επιστρέφει ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας στα ελληνικά για ένα DJ set. Η βραδιά πλαισιώνεται από τις ζωντανές εμφανίσεις των δικών μας Shtraf-Bat καθώς και του Child From The Crypt. Χορευτικά shows από τους Kolja, Zirconia Starfighter και Alexia. 7 Sins Στις 12 μεσάν. Είσ.: € 9.

DIEB AUDIO NIGHT
Δυο παραγωγοί και DJs της δισκογραφικής εταιρείας Dieb Audio με έντονη δισκογραφική και φυσική στα dance πράγματα του εξωτερικού, οι John Dalagelis και Stel ένα party με deep και tech house μουσικές. Loop Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.
Τ
ΗΕ HOUSE OF SPEKTRA
Η ομάδα των «Sally Spektra» παρουσιάζει το δεύτερο party της με την DJ Girl, τον d:tek και τον Tareq να μπερδεύουν disco, electro, italo, Chicago house, rave και acid ακούσματα. Yoba Bala (Ρήγα Παλαμήδου 5-7, Ψυρρή) Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

SLEAZY BEATS & DIRTY VIBES
Οι DJs Zorz και Slydex μιξάρουν τα αγαπημένα τους χορευτικά ακούσματα, κάνοντας μια διαδρομή από το Detroit ως το Λονδίνο και το Βερολίνο. Nueva Trova Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΟΥΓΛΟΥ ΟΝ DECKS
O παραγωγός του Εν Λευκώ Γρηγόρης Σαμουρκάσογλου σε ένα set με disco, space discο και boogie ήχους στο πλαίσιο του φεστιβάλ Γερμανός Global Music Sessions. Mamacas Στις 12 μεσάν. Είσοδος ελεύθερη.

LEE BURTON, NS & MANU
House party με τον παραγωγό της Klik Records Lee Burton (Liberto) και τους NS και Manu. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Γερμανός Music Sessions. Swing Στις 11:30 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

MODULAR EXPANSION
Ο Σπύρος Καλούμενος και ο Roni Iron, καλεσμένος στο techno party του Γιώργου Απέργη Buzz (Ιεροφαντών 13, Γκάζι) Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

ΙΑΝ KRAN ΟΝ DECKS
DJ και παραγωγός από την Ιταλία, ο Ian Kran έρχεται για να μας υπενθυμίζει την dub πλευρά της techno. Μαζί του στα decks ο Biomusik. Astron Στις 12 μεσάν. Είσοδος ελεύθερη.

DIMITRIS LILIS ON DECKS
Ο ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Just Gazin και ένας εκ των δύο Lilis Brothers στα πλατό για ένα old school party. Floral Στις 10 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

ADRIANOS PAPADEAS ON DECKS
O παραγωγός του Best Radio Αδριανός Παπαδέας σε ένα house set στο πλαίσιο του φεστιβάλ Γερμανός Global Music Sessions. Cabaret Στις 12 μεσάν. Είσ.: €15 (με ποτό).

NEATPERMAIK & ΓΚΙΖΜΟ ON DECKS
Ένα party με καλή ποπ διάθεση από τον NeaTPermaiK και τον Γκίζμο. Higgs Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

80s MEMORIES: THE FIRST PARTY
H νεοσύστατη ομάδα των ’80s Memories σε ένα party με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του ’80. Στα πλατό οι Expi-k και Nickoitalo. Mad Στις 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

GREEK COMICS FORUM PARTY
To online forum των φίλων των comics (greekcomics.gr) κάνει party για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του. Στάβλος Στις 8 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.