Χιλιάδες επισκέπτες, καλοκαιρινή διάθεση, ανεπανάληπτες επί σκηνής εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών, τραγούδι, χορός και ατελείωτο κέφι δίπλα στο ποτάμι, παρέα με παγωμένη Amstel, ήταν ο απολογισμός και για το φετινό River Party.

Σε ένα τοπίο ασύλληπτης φυσικής ομορφιάς, στις όχθες του Αλιάκμονα, έδωσαν και φέτος ραντεβού, από τις 31 Ιούλιου μέχρι και τις 4 Αυγούστου, οι πιστοί φίλοι του μεγαλύτερου μουσικού και κατασκηνωτικού φεστιβάλ της Ελλάδας για να ζήσουν το απόλυτο μουσικό πάρτι.

To River Party είναι συνώνυμο της παρέας, της διασκέδασης και της μουσικής, όπως και η Amstel, γι’ αυτό και εδώ και 15 χρόνια πάνε μαζί.

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις, που απογείωσαν την διασκέδαση για τους χιλιάδες επισκέπτες. Σε μια από αυτές, οι συσκευασίες της Amstel μετατρέπονταν σε ξεχωριστά μουσικά όργανα που κάθε απόγευμα έδιναν το δικό τους μουσικό παλμό και ξεσήκωναν τους κατασκηνωτές που έσπευδαν κάθε μέρα να συμμετέχουν κάτω από την κατακόκκινη τέντα της Amstel.

Ακόμη, τo κάδρο της Amstel τρύπωνε ανάμεσα στις σκηνές των επισκεπτών και έκανε κάθε παρέα να θέλει να φωτογραφηθεί. Ταυτόχρονα ένα κουπόνι έδινε την ευκαιρία σε όσους επιθυμούσαν να κάνουν τους φίλους τους να «ζηλέψουν», που φέτος δεν ήταν στην παρέα μας, να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους στο wi – fi area της Amstel.

Η διασκέδαση κορυφωνόταν με τις γεμάτες μουσική βραδιές του φεστιβάλ. Και φέτος από τη σκηνή του River Party πέρασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, όπως είναι οι: JAMES, Dub Inc., Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Νατάσα Μποφίλιου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μάριος Φραγκούλης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας, Στέλιος Ρόκκος, Πάνος Μουζουράκης, Goin’ Through και πολλοί άλλοι.

Amstel Party και Amstel πάνε μαζί.

Έτσι μας αρέσει, αυτή η παράδοση να μετράει χρόνια!

Το ραντεβού ανανεώνεται για τον επόμενο Αύγουστο.