Και χωρίς να το καταλάβουμε, φτάσαμε μία ανάσα πριν την έλευση του νέου έτους. Και φέτος, θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Να «ξορκίσετε» το 2023 και να υποδεχτείτε το 2024 με μεγαλοπρέπεια και γκλαμουριά. Στην Αθήνα, υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις, μιας και σχεδόν όλα τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της πόλης έχουν πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν που καλύπτουν όλα τα γούστα και τα βαλάντια.

Ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία

Κοστίζoυν περισσότερο αλλά σίγουρα είναι μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Herodion Hotel Athens

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο να αλλάζετε χρόνο με την Ακρόπολη απέναντί σας να φωτίζεται από τα βεγγαλικά; Στο ισόγειο του ξενοδοχείου, κάτω από έναν γυάλινο θόλο, βρίσκεται το cozy Atrium Greek Bistrot, όπου θα γευτείτε το πρωτοχρονιάτικο μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ, Χρύσανθος Μανωλόπουλος. Στο ρεβεγιόν θα υπάρχει και live μουσική µε τους Swinging The Blues Trio.

Ροβέρτου Γκάλι 4, Ακρόπολη, 2144025700

St. George Lycabettus

Αν θέλετε να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία, τότε είστε στο σωστό μέρος. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς σας περιμένει το New Years Gold Glam Dinner, ενώ από τα μπαλκόνια του Le Grand Balcon θα απολαύσεις ανεμπόδιστα την Αθήνα να υποδέχεται τον νέο χρόνο με τα βεγγαλικά να «πλημμυρίζουν» τον Αττικό ουρανό. Στο St. George Lycabettus σάς περιμένει live με jazz, soul και pop ήχους, αλλά και ένα κεφάτο dj set μέχρι το πρωί.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 2107416191

The Zillers

Και οι προτάσεις για ξεχωριστές εμπειρίες συνεχίζονται από την ταράτσα του The Zillers Athens Boutique Hotel. Με θέα την Ακρόπολη και μία άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα, θα υποδεχτείτε το νέο έτος με μια πιο αισιόξη και ανεβασμένη διάθεση. Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έχουν ετοιμάσει ένα γευστικό μενού πουα θα σας ενθουσιάσει.

Μητροπόλεως 54, Αθήνα 2103222277

Rakkan Athens

Αν φέτος θέλετε να ζήσετε γευστικά μία ξεχωριστή εμπειρία, ξεφεύγοντας από τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, τότε στο Rakkan Athens θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχουν ετοιμάσει ένα εορταστικό μενού ασιατικής γευστικής πανδαισίας που θα σας ενθουσιάσει.

Χατζηγιάννη Μέξη 6, Περιοχή Χίλτον, 2114189115

Σπονδή

To πολυβραβευμένο εστιατόριο στο Παγκράτι, Σπονδή έχει ετοιμάσει για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ένα μενού υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών. Για να υποδεχτείτε γευστικά το νέο έτος.

Πύρρωνος 5, Παγκράτι 2107564021

Fuga

Στον μαγευτικό κήπο του Μεγάρου Μουσικής συνατάμε το εστιατόριο Fuga που «κλέβει» τις εντυπώσεις με την υψηλή αισθητική του. Και τώρα στις γιορτές η διακόσμησή του είναι συναρπαστική Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχουν ετοιμάσει ένα γευστικότατο μενού.

Πέτρου Κόκκαλη 1, Αθήνα 2107242979

  • Κεντρική φωτογραφία: St. George Lycabettus Hotel/Instagram