Το θρυλικό συγκρότημα U2, που εγκαινίασε τη μοναδική «Las Vegas Sphere» με μια φαντασμαγορική συναυλία, παρατείνει τις εμφανίσεις του σε αυτή. Μετά τις πρώτες εννέα συναυλίες, από το 2019, στη σφαιρική αρένα μουσικής και ψυχαγωγίας του Λας Βέγκας, οι Ιρλανδοί σούπερσταρ ανακοίνωσαν 11 νέες ημερομηνίες για το 2024, αυξάνοντας τον αριθμό, συνολικά, σε 36 συναυλίες (προς το παρόν).

Σημειώνεται ότι οι τίτλοι τέλους των αρχικά 25 συναυλιών «U2:UV Achtung Baby Live at Sphere» ήταν να «πέσουν» στις 16 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Έτσι ο Μπόνο και η παρέα του θα επιστρέψουν στη σκηνή στις 26 Ιανουαρίου 2024 ενώ η τελευταία τους εμφάνιση έχει οριστεί στις 18 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τον μάνατζερ τoυς, Έρβινγκ Αζόφ, στο Variety, «οι U2 έχουν την επιλογή να συνεχίσουν στη “Sphere” για δύο ακόμη χρόνια».

Το συγκρότημα εγκαινίασε το πιο φαντασμαγορικό χώρο που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια σε σχήμα γιγάντιας σφαίρας στις 29 Σεπτεμβρίου. Είναι η πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 1978 που εμφανίζεται χωρίς τον ντράμερ Λάρι Μιούλεν Τζούνιορ, ο οποίος αναρρώνει από πρόσφατη εγχείρηση. Αντικαταστάτης του είναι ο Μπράμ βαν ντέν Μπεργκ, ντράμερ του συγκροτήματος Krezip.

Αν θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία στο Λας Βέγκας, να ξέρετε πως η προπώληση των εισιτηρίων για τις νέες συναυλίες του 2024 ολοκληρώνεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.