Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η τάση πολλά παραδοσιακά συνεργεία να εξελίσσουν τις υπηρεσίες και τον εξοπλισμό τους. Η επίσκεψη σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας προσφέρει πραγματικά οφέλη που ίσως δεν έχετε φανταστεί ποτέ.

Ποια είναι όμως τα κριτήρια που πρέπει να πληροί ένα συνεργείο, για να βεβαιωθείτε ότι είναι το κατάλληλο για την εξυπηρέτηση σας; Ο κος Μπούπαλης ιδιοκτήτης-εκπρόσωπος από το συνεργείο Renault, Citroen και Peugeot, Van Auto μας εξηγεί.

Συνοπτικά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, παρέχει γραπτές εγγυήσεις για τα ανταλλακτικά και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται και έχει οικονομικές τιμές αλλά και προσφορές όλο το χρόνο. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το προσωπικό του να είναι ειδικευμένο και να κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία. Όλα τα παραπάνω  χαρακτηριστικά,  δημιουργούν μία δυνατή σχέση ανάμεσα στον πελάτη και το συνεργείο. 

Σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο πραγματοποιείται ολοκληρωμένος έλεγχος του αυτοκινήτου από καταρτισμένους επαγγελματίες µε μεγάλη  εμπειρία και τεχνογνωσία. Ενώ ο πιστοποιημένος εξοπλισµός που διαθέτει το συνεργείο  σε συνδυασµό µε τα γνήσια ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται και είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σας, εγγυώνται την σωστή συντήρηση του οχήματος αλλά και την διατήρηση της ισχύς του.

Η τακτική συνεργασία σας με ένα συνεργείο θα σας χαρίσει ακόμα ένα πλεονέκτημα. Το βιβλίο συντήρησης του αυτοκινήτου σας να ενημερώνεται σωστά και με συνέπεια. Σε αντίθετη περίπτωση θα είστε αναγκασμένοι  να γνωρίζετε τις αλλαγές και επισκευές που έχουν πραγματοποιηθεί, καθώς και πότε είναι οι επόμενες προγραμματισμένες ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν για την ορθή συντήρηση του.

Η ασφαλής μετακίνηση σας με το αυτοκίνητο προϋποθέτει τακτική συντήρηση. Εμπιστευτείτε το όχημα σας στο κατάλληλο εξειδικευμένο συνεργείο για να νιώθετε πάντα σιγουριά στις μετακινήσεις σας.

Για περισσότερες πληροφοριες: sinergio-van.gr