Νέα ταλέντα φαίνεται πως αναζητά η Red Bull η οποία ανακοίνωσε πως απέκτησε τον Γιαν Μαρντενμπόρο, ο οποίος αρχικά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα GP3 με την ομάδα του Κρίστιαν Χόρνερ.

Πρόκειται για τον 22χρονο παίκτη-πιλότο νικητή του Nissan GT Academy το 2011, ο οποίος κατάφερε να ανταγωνιστεί 90.000 συμμετέχοντες που δοκιμάστηκαν παίζοντας το Gran Turismo σε PlayStation.

O Μαρντενμπόρο μετά τη νίκη του πήρε μία θέση στο Dubai 24 Hour με την Nissan, όπου και πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση στην κατηγορία του. Στη συνέχεια συμμετείχε στα πρωταθλήματα (Blancpain Endurance Series, British GT, Toyota Racing Series και European Formula 3) εντυπωσιάζοντας το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων».

«Νιώθω έτοιμος για το GP3. Έχω προετοιμαστεί καλά και έχω όλους τους κατάλληλους ανθρώπους κοντά μου που μπορούν να με βοηθήσουν να εξελιχθώ. Δεν έχω τρέξει ξανά στο GP3, αλλά από τις δοκιμές που έχω κάνει προτιμώ τα μονοθέσια του GP3 από αυτά της F3. Αυτή η σεζόν είναι μια ευκαιρία για μένα για να εντυπωσιάσω τους ανθρώπους που αποφασίζουν ποιοι είναι αυτοί που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Formula 1. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ήταν τα λόγια του Βρετανού οδηγού.

Πηγή: sport-fm.gr