Τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε συντήρηση του οχήματος ή της μοτοσυκλέτα τους, όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, δίνει μια πρωτοβουλία του περιοδικού autoΤρίτη σε συνεργασία με εκατοντάδες επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο 10 σημείων, έκπτωση έως 50% για service και extra εκπτώσεις σε ανταλλακτικά (ειδικά για τα συνεργεία), ενώ για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις (κτέο, ασφαλιστικές, υγραέριο, ελαστικά, αξεσουάρ μοτοσικλέτας και αναβάτη), μέχρι 50% στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το δίκτυο και τις παροχές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από τα περιοδικά auto Τρίτη και moto Τρίτη, καθώς και από τα sites www.autotriti.gr, www.mototriti.gr, www.ideea.gr, www.ioas.gr

Στόχοι της συγκεκριμένης δράσης είναι η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η προαγωγή της οδικής ασφάλειας και η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν. Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι το ινστιτούτο οδικής ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου.

Τις προσφορές των επιχειρήσεων μελών, μπορείτε να τις δείτε εδώ.