Tη στιγμή που αστυνομικοί στην Οκλαχόμα συνέλαβαν μια γυναίκα που κακοποιούσε σεξουαλικά την τρίχρονη κόρη του συντρόφου της κατέγραψε κάμερα σώματος αστυνομικού. Όπως φαίνεται στα πλάνα, η 19χρονη Ashlee Cheatham, ανοίγει την πόρτα φορώντας μόνο ένα πουλόβερ. Οι άντρες του αστυνομικού τμήματος Stillwater (SPD) ακούγονται να λένε στην Cheatham ότι συλλαμβάνεται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, με την Cheatham να απαντάει «Ανήλικη; Θεέ μου!».

Η 19χρονη είχε κάνει αίτηση για δουλειά σε τοπικό δημοτικό σχολείο, άρχισε να κλαίει με λυγμούς καθώς οι αστυνομικοί της περνούσαν χειροπέδες. Σύμφωνα με τις Αρχές η Cheatham συνελήφθη στις 22 Αυγούστου, λίγο αφότου ένας άνδρας εισέβαλε στο ασυτυνομικό τμήμα της περιοχής και ζήτησε να μιλήσει στους αστυνομικούς για μια υπόθεση κακοποίησης παιδιού.

Πώς ο πατέρας κατάλαβε ότι η σύντροφός του κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη του

Ο γονέας αποκάλυψε ότι γνώρισε πρόσφατα ένα κορίτσι στο Διαδίκτυο από την περιοχή της Οκλαχόμα Σίτι. Έγινε η κοπέλα του και μετακόμισε μαζί του – ενώ κοιμόταν τσέκαρε το τηλέφωνό της και βρήκε σοκαρίστηκες εικόνες και βίντεο της τρίχρονης κόρης του», μεταδίδει η Daily Mail.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε ακριβώς τι είδους υλικό ανακαλύφθηκε στο τηλέφωνο, αλλά οι κατηγορίες της Cheatham περιλαμβάνουν σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κάτω των 12 ετών και κατασκευή ή διανομή παιδικής πορνογραφίας.