Ένας 31χρονος ξεναγός από τη Βραζιλία έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από δύο γυναίκες, οι οποίες επιχείρησαν να τον ληστέψουν και τον μαχαίρωσαν.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τετάρτης(4/1), ο 31χρονος Ντανιέλ Μασκαρένας ντα Σίλβα, καθώς επέστρεφε από την εργασία του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τον πλησίασαν δύο γυναίκες, οι οποίες τον απείλησαν με όπλο προκειμένου να τους παραδώσουν την τσάντα του.

Ο 31χρονος έδειξε αρχικά να υπακούει στις απειλές τους, ωστόσο μερικά δευτερόλεπτα μετά αντέδρασε. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, κατά την οποία δέχτηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές από τις δλυο γυναίκες. Κάποια στιγμή στο βίντεο φαίνεται πως σταματάει ο καυγάς και ο 31χρονος αποχωρεί γεμάτος αίματα. Λίγο αργότερα θα επιστρέψει προσπαθώντας να μπει σε ένα ταξί προφανώς για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο το οποίο όμως δεν θα τον αφήσει να μπει μέσα.

Τελικά όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο βαριά τραυματισμένος 31χρονος προσπάθησε να πάει στο νοσοκομείο, αλλά ξεψύχησε λίγη ώρα πριν φτάσει. Βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα έξω από το νοσοκομείο.

Την άγρια επίθεση κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας άνδρας ζήτησε και πήρε από τις γυναίκες το φονικό μαχαίρι και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά από μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την δολοφονία του άτυχου 31χρονου.