Δύο γυναίκες μεγάλωσαν με λάθος οικογένειες για περίπου 38 χρόνια, καθώς οι γιατροί μπέρδεψαν τις καρτέλες στο μαιευτήριο όταν ήταν μωρά, με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν σε τοξικό κλίμα, αφού οι γείτονες κατηγορούσαν ως άπιστες τις μαμάδες τους.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, πρόκειται για τις Alyona Romanova και Gulsina Kudryakova που γεννήθηκαν επί Σοβιετικής Ένωσης το 1982 και δόθηκαν καταλάθος η μία στην οικογένεια της άλλης.

Αρχικά, η Alyona που κατάγεται από την ορεινή σιβηρική δημοκρατία της Τούβα που συνορεύει με τη Μογγολία και έχει ασιατικά χαρακτηριστικά, περιγράφει πως έπεσε θύμα ρατσισμού στη περιοχή που μεγάλωσε, ιδιαίτερα η μητέρα της.

Η Alyona Romanova μαζί με την κόρη της

Όλοι οι γείτονες μαζί με τον πατέρα της κατηγορούσαν την μητέρα της ως άπιστη, αφού εκείνοι είχαν σλαβικά χαρακτηριστικά, ενώ το παιδί τους ασιατικά. «Τα κουτσομπολιά των γειτόνων με πλήγωσαν πραγματικά. Ήξερα ότι η μαμά μου, που με μεγάλωσε, ήταν αξιοπρεπής, αλλά υπήρχαν φήμες από τη γέννησή μου. Ένιωσα πληγωμένη και είμαι ακόμα πληγωμένη για μένα και τη μαμά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, η Gulsina Kudryakova που έχει σλαβικά χαρακτηριστικά μεγάλωσε με την οικογένεια της Alyona που έχουν ασιατική εμφάνιση και αν και δεν βίωσε βαριά ρατσιστικά επεισόδια, πάντα «αισθάνονταν κάπως».

Συγκεκριμένα, έβλεπε πως κάτι ήταν παράξενο, αφού όλα τα μέλη της οικογένειας της ήταν μελαχρινά με σκούρα επιδερμίδα, την στιγμή που η ίδια είναι ξανθιά και έχει ανοιχτό χρώμα δέρματος.

Η Gulsina Kudryakova

Η σταδιακή επανένωση

Τα πράγματα μπορεί να έμοιαζαν περίεργα από την αρχή, όμως η λύση άργησε να βρεθεί. Όταν τα κορίτσια ήταν 13 ετών, ο πατέρας της Alyona Romanova χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθε ότι στο δίπλα χωριό υπήρχε ένα κορίτσι που του έμοιαζε πολύ, οπότε πήρε την κόρη του και το επισκέφθηκε.

Τότε, αντίκρισε την βιολογική του κόρη, χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια και τα δύο κορίτσια αμέσως αισθάνθηκαν πως άρχισε να βγαίνει νόημα στη ζωή τους. Παρόλα αυτά, η μητέρα της Gulsina απαγόρευσε κάθε επαφή και ζήτησε να μην δοθεί άλλη έκταση.

Η Alyona Romanova (αριστερά) και η Gulsina Kudryakova (δεξιά) σε μικρή ηλικία

Οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν να διατηρούν μια χαλαρή επικοινωνία, ελπίζοντας να συναντηθούν ξανά, κάτι που έγινε όταν μετακόμισαν στην πόλη Kyzyl. Εκεί η μία γνώρισε την οικογένεια της άλλης και αποφάσισαν να καλέσουν σε μια ρωσική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, πήραν τηλέφωνο σε μία εκπομπή που πραγματοποιεί τεστ DNA και έδωσαν δείγμα, ώστε να βρουν εάν ζούσαν σε διαφορετικές οικογένειες. Έτσι, μετά από 38 χρόνια, βρήκαν την απάντηση που ζητούσαν και αν και χαίρονται για το αποτέλεσμα, είναι δυσαρεστημένες που τόσα χρόνια δεν μπορούσαν να γνωρίσουν πραγματικά τους βιολογικούς γονείς τους.