Απροσδόκητα πέθανε ο σταρ του TikTok Idan Ohayon από το Ισραήλ, που έγινε γνωστός γιατί κορόιδευε τα κιλά του, αφού έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 28 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους 140.000 διαδικτυακούς ακολούθους του.

Σύμφωνα με την nypost.com, η τραγική είδηση έγινε γνωστή από την οικογένεια του, η οποία ανέφερε ότι ο Idan πέθανε την Τετάρτη (7/9) το βράδυ στο Ιατρικό Κέντρο Barzilai στο Ashkelon, λόγω ιατρικού προβλήματος, όμως δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 28χρονος Idan Ohayon

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, ο 28χρονος έγινε γνωστός πριν από μερικούς μήνες στο TikTok, όταν ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο, στα οποία έκανε αστεία με τα κιλά του, καθώς ήταν υπέρβαρος.

«Μια μέρα, αποφάσισα να επιστρέψω στα social media, έτσι ανέβασα ένα βίντεο στο TikTok», είχε πει χαρακτηριστικά και είχε προσθέσει ότι «ξαφνικά, έφτασα τις 300.000 προβολές σε 24 ώρες, οπότε δημοσίευσα ένα άλλο βίντεο και ακόμα άλλο, με τις προβολές να αυξάνονται κατακόρυφα».

Παρόλα αυτά, η φήμη του εκτοξεύτηκε, όταν έλαβε μέρος στη σειρά – ντοκιμαντέρ «The Creatoks», όπου αγωνίστηκε με άλλους influencers των social media για τον τίτλο του καλύτερου δημιουργού περιεχομένου στο Ισραήλ.

Μάλιστα, ο Idan Ohayon δύο μέρες πριν πεθάνει και συγκεκριμένα την Δευτέρα (5/9) είχε ανεβάσει την τελευταία ανάρτηση του, όπου έτρωγε ένα παραδοσιακό πιάτο από την Αιθιοπία που ονομάζεται Doro Wat.

«Η καρδιά μου έγινε κομμάτια, έφυγε τόσο νέος», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ένας ακόλουθος του, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε για την τραγική απώλεια ότι «σε ξέρω από τότε που άρχισες τις πρώτες αναρτήσεις σου, θα μου λείψεις αγαπητέ φίλε».

@idan_ohayon

מתקן לשאיבת בשירות עצמי שומן ? #freelove #foryou #viral

♬ צליל מקורי – Idan ohayon