Φύγετε από μπροστά τους όσο είναι νωρίς. Αν ποτέ ταξιδέψετε στην μακρινή Ιαπωνία και συναντήσετε κορίτσια σαν αυτά των φωτογραφιών, τότε το καλύτερο που θα έχετε να κάνετε, είναι να απομακρυνθείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Είναι τα περίφημα κορίτσια Bosozuku και προς Θεού, μην σας ξεγελάνε τα μακριά, πολύχρωμα ρούχα τους, ή τα μακριά μαλλιά τους που ανεμίζουν στον αέρα, και τα τέλεια βαμμένα, μακριά νύχια τους.

Τα κορίτσια αυτά, αγνοούν επιδεικτικά τη λέξη «αθωότητα», καθώς κάνουν τα πάντα για να πορεύονται μακριά από καθετί που θυμίζει αξιαγάπητο. Αν θέλετε να τους χαρακτηρίζετε, τότε μπορείτε να πείτε ότι μοιάζει με ένα «κακό σπυρί», καθώς τα κορίτσια αυτά που καβαλάνε μηχανές μεγάλου κυβισμού φλερτάρουν επικίνδυνα με τον κίνδυνο, κάνουν παιχνίδι ορίζοντας δικούς τους κανόνες.

Το όνομα Bosozuku, σημαίνει «βίαιη φυλή» στα Ιαπωνικά… Πάντως η αστυνομία της χώρας, λόγω των αυστηρών νόμων που έχει εφαρμόσει, κάνουν δύσκολη τη ζωή για συμμορίες τέτοιου είδους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.