H Χιλάρια Μπάλντουϊν αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημοσίως στο τραγικό περιστατικό στο σετ της ταινίας «Rust». Η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουϊν ανάρτησε μια δήλωσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Η καρδιά μου είναι με τη Χαλίνα», έγραψε στο μήνυμά της Χιλάρια Μπάλντουϊν, αναφερόμενη στην Χαλίνα Χάτσινς που έχασε τη ζωή της καθώς την πυροβόλησε ο Άλεκ Μπάλντουϊν με prop gun το οποίο, όμως, είχε αληθινές σφαίρες στη διάρκεια των γυρισμάτων την περασμένη εβδομάδα. (Η καρδιά μου είναι και) με τον σύζυγό της. Το γιό της. Την οικογένειά τους και τους αγαπημένους τους. Και με τον Άλεκ μου», συνέχισε. «Λέγεται πως “δεν υπάρχουν λόγια” γιατί είναι αδύνατο να μπορέσω να εκφράσω το σοκ και τον πόνο έπειτα από ένα τόσο τραγικό δυστύχημα. Σπαραγμός. Απώλεια. Στήριξη.», κατέληξε. Η Χιλάρια Μπάλντουϊν είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό από το 2012.

Την περασμένη Παρασκευή (22/10) ήταν ο ίδιος ο ηθοποιός που με μήνυμά του στο Twitter ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, μιας συζύγου, μητέρας και θαυμάσιας συναδέλφου μας. Συνεργάζομαι πλήρως με τις αρχές ώστε να αντιληφθούμε πως συνέβη αυτή η τραγωδία και βρίσκομαι σε επαφή με το σύζυγό της και του προσφέρω την υποστήριξη σ’ εκείνον και στην οικογένειά του. Η καρδιά μου σπαράζει για το σύζυγο, το γιο τους και όλους εκείνους που ήξεραν και αγαπούσαν την Χαλίνα».