Η… Disney World του Ντόνι είναι μια «όαση» από σπίτια, βίλες και ουρανοξύστες. Όλα με την επωνυμία, «D32 Invest», επειδή ο πρώην τερματοφύλακας της Ρόμα εγκατέλειψε τα γκολπόστ και έχει εισέλθει στον χώρο των επιχειρήσεων. Αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο και κρέμασε τα γάντια του, επέλεξε τα τούβλα και τα μπετά, κι εδώ και μερικά χρόνια, αναπτύσσει την δική του εταιρεία του ως επιχειρηματίας ακινήτων.

«Ζω στο Ορλάντο της Φλόριντα, η εταιρεία μου ονομάζεται «D32» και φέρει τον αριθμό που είχα στην πλάτη μου όταν αγωνιζόμουν» δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας σήμερα στο περιοδικό «Sportweek» της «Gazzetta dello Sport».

«Έχουμε πάνω από τρεις χιλιάδες σπίτια υπό κατασκευή. Το 2022 θα εγκαινιάσουμε ένα εμπορικό κέντρο. Οι επενδυτές μας προέρχονται από την Κίνα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Κατάρ, αλλά το 80 % των επιχειρήσεων είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες» προσέθεσε ο Ντονιεμπέρ Μαρανγκόν, ο οποίος μετακόμισε στη Φλόριντα το 2015 και το έριξε αμέσως στο διάβασμα, μελετώντας τον κατασκευαστικό τομέα για πολύ καιρό..

Ο Ντόνι έχει επίσης μια επιχείρηση και στη Βραζιλία, μαζί με τον φίλο του Φάμπιο Σιμπλίσιο, πρώην μέσο της Παλέρμο, της Ρόμα και της Πάρμα. «Έχουμε ένα λούνα παρκ για παιδιά. «Γεννήθηκε» όταν έπαιζα ακόμα στη Ρόμα. Είδα τους δεινόσαυρους στο πάρκο Zoomarine και αποφάσισα ότι θα τους φέρω στη χώρα για πρώτη φορά, χτίζοντας ένα θεματικό πάρκο. Σήμερα αρέσει σε όλες τις οικογένειες» συνέχισε την αφήγησή του, ενώ πριν ασχοληθεί με τα ακίνητα είχε στην ιδιοκτησία του ένα σχολείο, ένα γυμναστήριο και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

«Ο συνεργάτης μου, Werner Macedo, κι εγώ δουλεύουμε σχεδόν 24 ώρες την ημέρα για να διασφαλίσουμε ότι το μικρό μας «κόσμημα» μεγαλώνει κι αναπτύσσεται. Συχνά με ρωτάνε αν είναι πιο δύσκολο να είσαι τερματοφύλακας και ν’ αγωνίζεσαι μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους ή να πουλάς σπίτια. Δεν έχουμε αυτό το πρόβλημα: πουλάμε τα πάντα πολύ εύκολα. Χωρίς αστεία τώρα, το να είσαι τερματοφύλακας ήταν πολύ πιο δύσκολο» υπογράμμισε.

O MUNDO DOS DINOSSAUROS

[Exposição] O Mundo dos Dinossauros a primeira exposição Interativa de Dinossauros do Brasil.Venha conferir!!www.d32.com.br#d32entertainments #d32eventos #omundodosdinossauros #dinossauros D32 Entertainments

Posted by D32 Entertainments on Friday, January 15, 2016