Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας άντρας να κλωτσά μια γυναίκα στο στέρνο, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει από τις κυλιόμενες σκάλες.

Προηγουμένως η γυναίκα του είχε πει να ζητήσει συγγνώμη σε έναν σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το 32χρονο θύμα και ο ύποπτος άντρας ανέβαιναν με τις κυλιόμενες σκάλες στον σταθμό Atlantic Avenue-Barclays Center το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο άντρας την έσπρωξε στην προσπάθειά του να την προσπεράσει, ανέφερε η αστυνομία.

«Πες: με συγχωρείτε», είπε η γυναίκα στον άντρα, σύμφωνα με τις Αρχές. Εκείνο φέρεται να ανταπάντησε πως το έκανε και τότε γύρισε και κλώτσησε τη γυναίκα στο στέρνο, ρίχνοντάς την από τις κυλιόμενες σκάλες.

Ένα άλλο άτομο ανέβαινε τις σκάλες και βρισκόταν δίπλα στο θύμα την ώρα της επίθεσης και κάποιοι άλλοι κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση, κατεβαίνοντας, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Το θύμα αρνήθηκε να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες για τα τραύματα στην πλάτη, τα χέρια και τα πόδια, σύμφωνα με τη NY Post.

Η αστυνομία αναζητά ακόμη τον ύποπτο άντρα.