Η υπόθεση που είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου έναν χρόνο είχε προκαλέσει σοκ. Ένα 13χρονο κορίτσι από τη Ρωσία είχε υποστηρίξει πως είχε μείνει έγκυος από ένα 10χρονο αγόρι, τον Ιβάν. Αργότερα ομολόγησε πως αυτό δεν ήταν αλήθεια και πως το είχε πει γιατί φοβόταν να ομολογήσει πως είχε βιαστεί από έναν 15χρονο.

Τώρα το κορίτσι από την πόλη Zheleznogorsk αποκάλυψε στους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν της επιτρέπεται να επιστρέψει στο σχολείο αφότου έγινε μητέρα.

Μετά τα νέα της εγκυμοσύνης της, η Darya Sudnishnikova, που συγκέντρωσε 750.000 followers στα social media, γέννησε το παιδί τον περασμένο Αύγουστο.

Το κορίτσι υποστηρίζει ότι της αρνήθηκαν να επιστρέψει στο σχολείο επειδή είχε μείνει πίσω κατά πολύ στα μαθήματα λόγω της απουσίας της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η 14χρονη σήμερα μητέρα πρόσθεσε πως το σχολείο ανησυχεί ιδιαίτερα για την αρνητική δημοσιότητα που μπορεί να προκαλέσει η παρουσία της.

Μια απόφαση που, σύμφωνα με την Darya, «κατέστρεψε» τα σχέδιά της να τελειώσει το σχολείο και να βρει μια καλή δουλειά.

She's so young – this is upsetting.

Posted by The Sun on Friday, March 19, 2021

Το κορίτσι είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση και είχε επιμείνει ότι ο Ιβάν ήταν ο πατέρας του παιδιού της. Αργότερα ωστόσο έγινε γνωστό από ειδικούς ότι η εγκυμοσύνη της από το αγόρι ήταν αδύνατη. Έτσι ομολόγησε πως είχε βιαστεί στην πόλη της από ένα μεγαλύτερο αγόρι, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται ακόμη και πιστεύεται ότι έχει ληφθεί δείγμα DNA από το μικρό κοριτσάκι της.

Στον Ιβάν δεν επιτράπηκε να παραβρεθεί στη γέννησης της μικρής λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Προτού γεννήσει, η Darya είχε σημειώσει σε ανάρτησή της: «Δεν ζει μαζί μου, μένει καμιά φορά τα βράδια. Στα 16 θα αναλάβει την πατρότητα, αλλά εξαρτάται από το πώς θα πηγαίνουν τα πράγματα μεταξύ μας».