Όχι πολύ αργότερα από τη στιγμή που ένας μυστηριώδης μονόλιθος εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε στη Γιούτα, ένας δεύτερος είχε μια παρόμοια ιστορία να διηγηθεί στη Ρουμανία.

Και τώρα το μυστήριο φουντώνει με έναν καινούριο που εμφανίστηκε σε βουνό της Καλιφόρνια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gary Lyons (@gazlyons58)

Η νέα παράξενη μεταλλική κατασκευή μοιάζει πολύ με τον μονόλιθο της ερήμου της Γιούτα, ο οποίος γκρεμίστηκε και απομακρύνθηκε πολύ προσφάτως.

Η τοπική εφημερίδα της μικρής πόλης Atascadero, στα κεντρικά της Καλιφόρνια, αναφέρει πως η ασημένια στήλη βρίσκεται στην κορυφή ενός βουνού και αποτελεί ήδη πόλο έλξης για τους ντόπιους.

«Ο οβελίσκος μοιάζει φτιαγμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει ύψος 3 μέτρων», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Atascadero News».

Ο πρώτος μονόλιθος της Γιούτα εντοπίστηκε στις 18 Νοεμβρίου, προκαλώντας ένα μυστήριο επικών διαστάσεων. Τον κατέβασε ομάδα 4 αντρών την περασμένη Παρασκευή.

Κατόπιν ήρθε ο μονόλιθος της Ρουμανίας και τώρα ο καινούριος της Καλιφόρνια. Οι περισσότεροι εκτιμούν πως θα υπάρξει και συνέχεια…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.