Εξελίξεις έχει η δίκη της 32χρονης μητέρας τριών παιδιών που παρέσυρε στο σπίτι της δύο 14χρονους για να συνευρεθεί ερωτικά με τον έναν.

Η Teah Vincent παραδέχεται μεν πως υπήρξε σεξουαλική επαφή, ισχυρίζεται ωστόσο ότι δεν γνώριζε ότι ο μικρός ήταν ανήλικος.

Η κατηγορούμενη είπε στους ενόρκους ότι το σχολιαρόπαιδο έμοιαζε μεγαλύτερο από όσο ήταν. Δήλωσε μάλιστα «σίγουρη» πως της είπε ότι είναι 16 ετών πριν κάνουν σεξ εκείνη τη μέρα του 2018.

«Δεν σκέφτηκα πως ίσως ήταν ανήλικος. Σίγουρα δεν μου είπε ότι πήγαινε στην 9η τάξη ή ότι ήταν μόνο 14 ετών πριν κάνουμε σεξ», είπε στη δικαστική αίθουσα κατά την τρίτη μέρα της δίκης.

«Δεν αρνούμαι ότι κάναμε σεξ. Δεν τον εξανάγκασα, ανταποκρίθηκε με προθυμία», πρόσθεσε.

Ξέσπασε μάλιστα σε κλάματα όταν τη ρώτησαν για τα τρία της παιδιά, αλλά και το γεγονός ότι έχουν εμπλακεί οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Είπε ότι δεν ήξερε καθόλου το ανήλικο θύμα, αλλά ήταν φίλη με έναν 21χρονο που γνώριζε τα δυο αγόρια.

Είπε ακόμα πως πίστεψε ότι τα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο κοντά στο σπίτι της επειδή ήθελαν να είναι δίπλα της. Όχι απαραίτητα ερωτικά, όπως δήλωσε, αλλά πιο πολύ στο πλαίσιο της φιλίας.

Η Vincent ισχυρίστηκε ακόμα ότι μόνο αφότου έκαναν σεξ «έγινε η συζήτηση για το σχολείο, όταν και κατάλαβα την πραγματική του ηλικία. Νομίζω ότι πανικοβλήθηκε όταν μου αποκάλυψε πως ήταν 14 ετών», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου και είμαι θυμωμένη μαζί τους που μου είπαν ψέματα για την ηλικία τους. Αν ήξερα τότε την αλήθεια, δεν θα ήμουν σήμερα στο δικαστήριο».

Η δίκη συνεχίζεται…