Ιερέας από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας γιατί βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να επιδίδεται σε σαδομαζοχιστικό έρωτα με δυο γυναίκες στην Αγία Τράπεζα της εκκλησίας.

Σύμφωνα με την έκθεση των Αρχών, ο αιδεσιμότατος Travis Clark έγινε τσακωτός από περαστικό, που είδε στις 30 Σεπτεμβρίου τα φώτα της εκκλησίας ανοιχτά αργότερα απ’ ό,τι συνήθως.

Πλησίασε λοιπόν στο παράθυρο του καθολικού ναού για να δει καλύτερα και είδε την ανίερη τριάδα.

Ο ιερέας, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ήταν μισόγυμνος και επιδιδόταν σε ακόλαστες πράξεις με δύο γυναίκες, που ήταν ντυμένες με δερμάτινα, κορσέδες και ψηλοτάκουνες μπότες.

Όσο για την Αγία Τράπεζα, είχε γεμίσει σεξουαλικά βοηθήματα, αλλά και το κινητό σε έναν τρίποδα για να καταγράφει τη σκηνή.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ιερέα, αλλά και τις δύο γυναίκες, την 41χρονη Mindy Dixon και την 23χρονη Melissa Cheng. Για «παιχνίδι ρόλων» στην εκκλησία με τον παπά είπαν στην αστυνομία ότι είχαν πάει.

Η Dixon, που είναι επαγγελματίας πορνοστάρ, είχε γράψει στα κοινωνικά μέσα την προηγουμένη πως θα ταξίδευε στη Νέα Ορλεάνη για να συναντήσει μια dominatrix ώστε να «βεβηλώσουμε τον Οίκο του Θεού».

Ο αρχιεπίσκοπος της Νέας Ορλεάνης επισκέφτηκε την εκκλησία για να εξαγνίσει τη βεβηλωμένη Αγία Τράπεζα…