Μία 23χρονη από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ Πολιτειών αποκάλυψε την απιστία του αγοριού της με την καλύτερή της φίλη, η οποία ήταν ομοφυλόφιλη.

Ο λόγος για την Κάντι Χολμς η οποία εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν στη σχέση της, που είχε διάρκεια τεσσάρων ετών.  Η ίδια βίωνε μία συναισθηματική αναταραχή από τον σύντροφό της, έως ότου βάλει τέλος στην σχέση τους πριν από ένα χρόνο.

Η Χολμς περιέγραψε την εμπειρία της και η Daily Mail παρουσίασε τα όσα έγραψε  η ίδια σε ιστοσελίδα ερωτικών

 

«Με αποκαλούσε χαζή και ηλίθια, πώς μπορείς και επιβιώνεις; Μου έλεγε ότι “το σεξ μαζί σου είναι σαν αγγαρεία”», ανέφερε η 23χρονη με αποτέλεσμα της ψυχολογικής πίεσης να πάρει σχεδόν 30 κιλά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου ότι έκανα σαν τρελή, ότι ήμουν περίεργη. Στη συνέχεια έγινα τρελή εξαιτίας του, δεν ήμουν ο εαυτό μου. Χρησιμοποίησε εναντίον μου την οικογένειά μου. Με κατέστρεψε και με έκανε να ενεργήσω με τρόπους που δεν είμαι υπερήφανη»

Όλα αυτά όμως είχαν εξήγηση, καθώς ο σύντροφος της την απατούσε με την καλύτερη φίλη της η οποία ήταν και ομοφυλόφιλη. 

https://www.instagram.com/p/B6EJ_oAl8k6/

«Εκείνη ήταν μικρότερη από εμένα, ξανθιά όπως εγώ, είχε “σπίθα” για τη ζωή, φιλοδοξίες και την ίδια ημερομηνία γενέθλια με εμένα», λέει για την κολλητή της φίλη η 23χρονη Κάντι και εξηγεί πως ανακάλυψε την απιστία.

Το κινητό του συντρόφου της έπεσε στα χέρια της και εκεί ανακάλυψε ότι ζούσε τόσα χρόνια μία απάτη. «Είδα τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει και του ζήτησα τον λόγο. Εκείνος ήταν ενοχλημένος που τον ξύπνησα γι΄ αυτό. Πήγα στο αυτοκίνητο και έκλαιγα. Εκείνος το γύρισε σε έμενα. Μου είπε ότι εγώ τον οδήγησα για να με απατήσει».