Ο Τραμπ χλευάζει τον πρωθυπουργό της Ινδίας για μία βιβλιοθήκη

Θεωρώ ότι η Ινδία θα όφειλε να εμπλακεί περισσότερο στο Αφγανιστάν, τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ


ΚΟΣΜΟΣ
8:07
03/01/2019
Ο Τραμπ χλευάζει τον πρωθυπουργό της Ινδίας για μία βιβλιοθήκη
2
loading

Ο Ντόναλντ Τραμπ χλεύασε απροκάλυπτα την Τετάρτη τον πρωθυπουργό της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, που όπως είπε του επισημαίνει συνεχώς πως η χώρα του χρηματοδότησε μια βιβλιοθήκη στο Αφγανιστάν -- κάτι ανώφελο, σύμφωνα με τον αμερικανό πρόεδρο, στην εμπόλεμη χώρα.

«Θεωρώ ότι η Ινδία θα όφειλε να εμπλακεί περισσότερο στο Αφγανιστάν», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού του συμβουλίου.

Επιτιμώντας τα κράτη της περιοχής που, έκρινε, αφήνουν το μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες των ΗΠΑ έπειτα από 17 χρόνια πολέμου, αναφέρθηκε ειρωνικά στους συμμάχους που έστειλαν «εκατό στρατιώτες» κι έπετα απ' αυτό λένε πως έχουν «δεσμευθεί στο Αφγανιστάν».

«Ενώ εμείς -- εμάς μας κοστίζει δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων δολαρίων αυτό», εξεμάνη.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, με τον οποίο «καταλαβαινόμαστε θαυμάσια», «μου λέει μονίμως ότι ανήγειρε μια βιβλιοθήκη στο Αφγανιστάν», συνέχισε ο δισεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικάνος, που δεν είναι ακριβώς γνωστός για την αγάπη του για τη λογοτεχνία.

«Τι υποτίθεται ότι πρέπει να απαντήσω, "Ω, σας ευχαριστούμε για τη βιβλιοθήκη σας"; Δεν ξέρω καν ποιος τη χρησιμοποιεί στο Αφγανιστάν», πρόσθεσε, επιμένοντας στο ότι αυτή η δωρεά αποτελεί μηδαμινή συνεισφορά, σε σύγκριση με τις αμερικανικές δαπάνες στη χώρα όπου οι ΗΠΑ ενεπλάκησαν σε πόλεμο μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσινγκτον.

Ο Τραμπ δεν διευκρίνισε σε ποια βιβλιοθήκη αναφερόταν ακριβώς.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Έχεις δίκιο αγράμματε …

  Σε σένα έπρεπε να δώσει την βιβλιοθήκη μπάς και μάθεις να μιλάς και να γράφεις τα Twitters σωστά μιστερ κίτρινοσκουφι. Μέχρι το τέλος δεν θα την βγάλεις καθαρή αρχηγέ των αρχηψευταραδων. Για παράδειγμα : είχα μια πολυ καλή συνέντευξη με τον τάδε πρόεδρο της τάδε χώρας , οι δημοκρατικοί και αυτοί μου είπαν υποστηρίζουν το τείχος!!! Ο μιστερ Κιμ απο βόρεια Κορέα με παρακάλεσε να συναντηθούμε σύντομα .....
  Νάνε καλά τα πεντακόσια εκατομμύρια του μπαμπά 1982-83.
  Για όσους δεν το ξαιρουν : ένα κεφάλαιο χρημάτων διπλασιάζεται σε χρονια που αντιστοιχούν αν διαιρέσουμε το 70 με το νούμερο που τοκιζουμε τα χρήματα .Για παράδειγμα ο τόκος ειναι 8% άρα τα χρήματα μας θα διπλασιάζονται καθε 9 έτη .
  Αν ειναι 12% τότε το πόσον διπλασιάζεται καθε 6 χρονια. Ο άνω τύπος δεν κάνει εγχείρηση στην τρίχα ,και το λέω για τους μαθηματικούς για αστροφυσικα θέματα .
  Πάρτε τωρα τα 500 εκατομμύρια του Trump το 1982 και δες τε την μεγάλη περιουσία που καυχιέται οτι έκανε!!! Και ένας γηδοβοσκος με τους τόκους θα έκανε περισσότερα
  απο τα τριάμισι μυρια που έχει!!!!!......

 2. avatar tzafar1

  Οι δικοί σου πρεζέμποροι ήταν που ήθελαν την αποκλειστική εκμετάλλευση του οπίου, που παράγεται από την μεγαλύτερη παραγωγό χώρα αυτού(Αφγανιστάν). Ας πληρώσουν οι βλάκες ψηφοφόροι σου ως οφείλουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει