Σε δεκαετή κάθειρξη καταδικάστηκε μια 34χρονη από το Ταλαχάσι της Φλόριντα καθώς κρίθηκε ένοχη για τις 33 από τις 34 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετώπιζε.

Η ανύπαντρη μητέρα Leigh Felten, γύριζε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου που απευθυνόταν σε ανθρώπους με φετίχ και τα πουλούσε στο διαδίκτυο. Σε αυτά φαινόταν να θηλάζει και να κακοποιεί σεξουαλικά τον 18 μηνών γιο της.

Τον Οκτώβρη η εισαγγελέας Vollrath-Bueno της απέδωσε νέες κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Εντοπίστηκαν δέκα βίντεο με δυο από αυτά να φέρουν τους τίτλους «Η μαμά είναι πόρνη» και «Καλό μικρό αγόρι». Τα βίντεο περιείχαν από οδηγίες για θηλασμό μέχρι μασάζ με ειδικό λάδι, έκθεση γεννητικών οργάνων και σεξουαλική επαφή με το αγόρι, όπως ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Η 34χρονη, που είναι καθηγήτρια πιάνου σε παιδιά με ειδικές ανάγκες, δήλωσε στο δικαστήριο πως αισθάνεται ντροπή και πως το έκανε γιατί είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση από τη στιγμή που την παράτησε ο πατέρας του παιδιού της.

«Δεν νομίζω ότι είναι έγκλημα. Από ηθικής πλευράς δεν ήταν σωστό. Αισθάνομαι ότι χρεώθηκα με υπερβολικά πολλές κατηγορίες», είπε απευθυνόμενη στο σώμα ενόρκων.

Η δασκάλα συνελήφθη έπειτα από πληροφορίες που έδωσαν στην αστυνομία, αξιωματικοί από το Ουισκόνσιν. Σύμφωνα με το Yahoo, το γραφείο σερίφη στο Prairie du Chien, έλαβε μια καταγγελία από μια γυναίκα που έλεγε πως ο σύζυγός της αγόρασε επτά βίντεο στο YouTube τα οποία έδειχναν την Felton να θηλάζει ένα μικρό αγόρι όντας και οι δυο γυμνοί. Ισχυρίστηκε, επίσης, πως ο σύζυγός της πήγε στη Φλόριντα «όπου συνάντησε την ύποπτη και είχε σεξουαλική επαφή μαζί της».

Μετά την αποφυλάκισή της η 34χρονη θα βρίσκεται για πέντε χρόνια υπό επιτήρηση, ενώ θα της απαγορευτεί κάθε επαφή με τον γιο της, την επιμέλεια του οποίου έχει πάρει ο βιολογικός του πατέρας. Το 2019 θα δικαστεί εκ νέου για τις νέες κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί.