Εκατό κλεμμένα ζωντανά και μια σπορ Mercedes Benz αξίας 100.000 δολαρίων περιήλθαν στην κατοχή της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, κλοπιμαία που αναζητούσαν εδώ και 4 χρόνια.

Η εξιχνίαση του εγκλήματος έφερε την αστυνομία σε απομονωμένη αγροτική περιοχή, όπου βρήκαν το supercar και τα πρόβατα, τα οποία μεταφέρθηκαν σε φάρμα της αστυνομίας για… περαιτέρω έρευνα.

Η Mercedes συνδέεται με κλοπή που είχε λάβει χώρα στο Σίδνεϊ. Και έφταιγε το μέρος που την είχαν κρύψει που εμπόδιζε τη διαλεύκανση της υπόθεσης, όπως υπαινίχθηκε ο επικεφαλής αστυνομικός, Damian Nott: «Το να μεταφέρεις μια πανάκριβη Mercedes σε μια υπαίθρια περιοχή σαν αυτή που είμαστε σήμερα, αυτό είναι κομματάκι ασυνήθιστο».

Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας αναζητεί τώρα τον νόμιμο ιδιοκτήτη του κοπαδιού, καθώς εδώ τα πράγματα περιπλέκονται, όπως ισχυρίζεται ο Nott. Έχει λόγο πάντως να πιστεύει πως κι αυτά είναι κλεμμένα, αν και δεν αποκάλυψε τα πώς και τα γιατί στην εφημερίδα «Daily Mail Australia».

Ούτε ποια αδιανόητη σπείρα κρύβεται πίσω από το ασυνήθιστο διπλό έγκλημα που έφερε στην ίδια πρόταση Mercedes και αρνιά…