Υπάρχουν φορές που όλοι μας χρειαζόμαστε μια χείρα βοηθείας και καλοδεχούμενη είναι από όπου κι αν προέρχεται. Στην ιστορία μας, η 22χρονη Demi Sweeney, φοιτήτρια εγκληματολογίας στην Αγγλία, δεν αντέχει τις αράχνες. Καθόλου όμως. Κι έτσι, όπως ισχυρίστηκε σε «τιτίβισμά» της: «Ο φόβος μου για τις αράχνες πήγε σε νέο επίπεδο σήμερα, καθώς παρήγγειλα φαγητό με την ελπίδα ότι ο ντελιβεράς θα διώξει την αράχνη»!

Η κοπέλα ξύπνησε το πρωί στο άδειο σπίτι, καθώς οι συγκάτοικοί της είχαν φύγει, όταν είδε τον αραχνοειδή εφιάλτη στο ταβάνι. Από τις κουβέντες με φίλους και γνωστούς, κάποιος της πρότεινε να παραγγείλει φαγητό και να παρακαλέσει τον ντελιβερά να το κάνει, όπως και έγινε δηλαδή, ζητώντας το μάλιστα προκαταβολικά από την υπηρεσία Deliveroo σε επικοινωνία μέσω Twitter! etwehgfgfdg Η Deliveroo απάντησε, λέγοντάς της πως μπορεί πράγματι να ζητήσει κάτι τέτοιο από τον ντελιβερά, προειδοποιώντας τη πάντως πως το αίτημά της μπορεί να μη γίνει δεκτό από τον υπάλληλο, γιατί μπορεί απλούστατα να φοβάται και ο ίδιος τις αράχνες! erwerwerwerwe Ο ντελιβεράς που κατέφτασε σε 20 λεπτά με την παραγγελία της παραδέχτηκε πως φοβάται τις αράχνες, φάνηκε ωστόσο τζέντλεμαν και έκανε το καθήκον του. «Τον ευχαρίστησα γύρω στις 50 φορές. Αυτός έλεγε πως είναι πολύ αστείο όλο αυτό, γελώντας. Ήθελα να τον αγκαλιάσω. Ένας ήρωας της πραγματικής ζωής»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.