Για τον ενθουσιασμό της να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ως γυναίκα, αφού πέρασε περισσότερα από σαράντα χρόνια ως άντρας, μίλησε η Caroline Kinsey, που μεγάλωσε ως Carl John Baker.

Η Caroline γεννήθηκε με αντρικά και γυναικεία γεννητικά όργανα ταυτόχρονα κι όμως χρειάστηκε να φτάσει στην ηλικία των 41ενός ετών για να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον κόσμο ως γυναίκα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όπως παραδέχτηκε μάλιστα, το να ζει ως άντρας, την έριχνε τόσο πολύ ψυχολογικά με αποτέλεσμα να έχει φτάσει στο σημείο να σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Το να κάνω ένα νέο ξεκίνημα ήταν δύσκολο για μένα γιατί είχα μάθει να ντύνομαι ως άντρας. Αλλά συνειδητοποίησα τελικά ότι αυτό ήταν το καλύτερο για μένα. Το να υιοθετήσω τη θηλυκή πλευρά μου με έκανε τελικά ευτυχισμένη και πιο ισορροπημένη».

Αρχικά, οι γονείς της Caroline αρνήθηκαν να της πουν ότι ήταν ερμαφρόδιτη και ότι είχε υποβληθεί ως βρέφος σε επέμβαση για να κρύψει τη θηλυκή πλευρά της. Ωστόσο η Caroline ένιωθε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

«Είχα γυναικεία φωνή αλλά ποτέ κανείς δεν μου είπε ότι ήμουν διαφορετική και υπέθεσα ότι όλα τα ανθρώπινα σώματα έμοιαζαν με το δικό μου. Όταν πήγα στο σχολείο κατάλαβα ότι δεν ταίριαζα εκεί. Τα αγόρια με κορόιδευαν και τα κορίτσια με αντιμετώπιζαν περίεργα. Περνούσα δύσκολα στο σχολείο και ποτέ δεν είχα κοπέλα».

Στην ηλικία των 19, οι γονείς της της αποκάλυψαν όλη την αλήθεια.

Η Caroline προσπαθούσε να αποδεχτεί την αντρική της πλευρά φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να παντρευτεί αλλά ο γάμος δεν κράτησε.

Τότε ήταν που άρχισε να βυθίζεται στην κατάθλιψη μέχρι που αποφάσισε στην ηλικία των 41 να αρχίσει να ντύνεται ως γυναίκα, γεγονός που την κάνει να νιώθει καλύτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βιώνει καθημερινά τις διακρίσεις εις βάρος της.