«Πόλεμο» και με τους Κεμαλιστές ανοίγει ο Ερντογάν μετά τις κατηγορίες για offshore

Αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας: Ο αρχηγός του CHP είναι απειλή για την εθνική ασφάλεια


ΚΟΣΜΟΣ
17:55
30/11/2017
«Πόλεμο» και με τους Κεμαλιστές ανοίγει ο Ερντογάν μετά τις κατηγορίες για offshore
loading

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ κατηγόρησε τον αρχηγό του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Λαού-CHP (Κεμαλικό), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ότι παίρνει μέρος σε μια αποτρόπαια εκστρατεία ενάντια στην Τουρκία και αποτελεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια καθώς συμμαχεί με ομάδες που στοχοποιούν τη χώρα.

Υπογράμμισε ακόμη πως ο αρχηγός του CHP δεν ντρέπεται να συμμαχεί και να συνεργάζεται με ομάδες κατά του τουρκικού έθνους, του προέδρου του και της κυβέρνησης, σύμφωνα με τη Daily Sabah. Κατά τη διάρκεια την κοινοβουλευτικής συνόδου του CHP την Τρίτη, ο αρχηγός του είχε αποκαλύψει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία συγγενείς του Ερντογάν «έστελναν εκατομμύρια δολάρια σε offshore».

Ο Ερντογάν αρνήθηκε τις κατηγορίες και στελέχη του κόμματός του ζήτησαν να δοθούν τα έγγραφα στον εισαγγελέα ώστε να χυθεί φως στην υπόθεση αλλά τα στελέχη του CHP δεν τα έδωσαν ακόμα. Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός μάλιστα τόνισε πως τα έγγραφα είναι πλαστά, προσθέτοντας πως ο Κιλιτσντάρογλου θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη των κατηγοριών του και να φανερώσει την πηγή που του τα έδωσε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει