Οι δίδυμες Anna και Lucy DeCinque έγιναν γνωστές όταν αποκάλυψαν πως ξόδεψαν περίπου 250.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις, προκειμένου να είναι ολόιδιες.

Οι δύο γυναίκες έκαναν επεμβάσεις στα χείλη και στο στήθος αλλά και στα φρύδια και τα μάτια τους. Επίσης ξόδεψαν πολλά λεφτά σε συνεδρίες λέιζερ και λεύκανσης του δέρματος.

Αφού εκείνες μεταμορφώθηκαν- ή, κατά άλλους, παραμορφώθηκαν- τώρα λένε πως τα έχουν όλα μετανιώσει και θα ήθελαν να έχουν ξανά μια πιο φυσική και υγιή όψη.

«Αυτό που θεωρούσαμε όμορφο τώρα μας φαίνεται άσχημο» λένε καθώς πλέον παίρνουν αντικαταθλιπτικά για να διαχειριστούν την κατάστασή τους, ελπίζοντας να ξαναγίνουν όπως πριν. Και παρότι δεν θέλουν να υποβληθούν σε άλλες επεμβάσεις, οι 31χρονες εξακολουθούν να ακολουθούν το αυστηρό πρόγραμμα περιποίησης του δέρματός τους: μάσκες προσώπου, μάσκες στα πόδια, απολέπιση. Ο κοινός σύντροφός τους (!) είχε πει αστειευόμενος πως έχει αρκετό χρόνο να διαβάσει ένα ολόκληρο μυθιστόρημα μέχρι να ολοκληρώσουν τη βραδινή τους περιποίηση.

Οι δύο γυναίκες αναγνωρίζουν πως κάποιες συνήθειες είναι πιο δύσκολο να κοπούν από άλλες. «Αναζητούμε προβλήματα η μία στην άλλη κάθε μέρα» παραδέχονται, λέγοντας πως αν έχουν έστω κι ένα σπυράκι, καμία από τις δύο δεν βγαίνει από το σπίτι.

«Ντρεπόμαστε γι’ αυτά που έχουμε κάνει στους εαυτούς μας» λένε πια και συμβουλεύουν κορίτσια που δυσκολεύονται επειδή δεν τους αρέσει η εικόνα τους να απευθυνθούν είτε στους γονείς τους είτε σε κάποιον ειδικό.

Κι αν το θέμα της εικόνας τους μπαίνει σε μια τάξη, το θέμα της συμβίωσής τους με τον ίδιο άνδρα δεν αλλάζει. Οι δίδυμες λένε πως σκοπεύουν να παντρευτούν και οι δύο τον κοινό σύντροφό τους, με τον οποίο έχουν πενταετή σχέση.

«Είναι πολύ όμορφο, για εμάς δεν είναι παράξενο, είμαστε ευτυχισμένες. Δεν ενοχλούμε κανέναν» λένε.

j0gk3w16 sv9d6pyg wqvualkg