Επιπλέον υπηρεσίες σεξουαλικής ικανοποίησης θα προσφέρει καφετέρια που πρόκειται να ανοίξει στη Γενεύη της Ελβετίας. Σύμφωνα με ελβετικά μέσα ενημέρωσης, οι πελάτες θα απολαμβάνουν μαζί με το ρόφημά τους και… στοματικό σεξ

Το καφέ σχεδίαζε οι πελάτες να παραγγέλνουν τον καφέ τους και στη συνέχεια σε ένα tablet να επιλέγουν και την εκδιδόμενη γυναίκα που θέλουν να τους ικανοποιήσει. Τελικά όμως φαίνεται πως στο άνοιγμά του, στο τέλος του χρόνου, θα χρησιμοποιεί ρομπότ αντί για αληθινές γυναίκες.

Η ιδέα ανήκει στον Bradley Charvet, εμπορικό υπεύθυνο της πλατφόρμας Facegirl.ch, επιχείρησης που παρέχει ερωτικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι πελάτες θα πληρώνουν περισσότερα από 45 ευρώ για το ρόφημα και το στοματικό σεξ.

Η επιχείρηση δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση από τις αρχές της Γενεύης. Πάντως τα εν λόγω ρομπότ που μοιάζουν με αληθινές γυναίκες κοστίζουν πάνω από 2.500 ευρώ και η καφετέρια εκτιμάται πως θα χρησιμοποιήσει έξι με οκτώ τέτοια ρομπότ.

Το σχέδιο για το καφέ αυτό έγινε και θρυαλλίδα αντιδράσεων με οργάνωση κατά της πορνείας να καταγγέλλει πως θα ωφελεί μόνο τους άνδρες που στήνουν την επιχείρηση.

Η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελβετία και οι γυναίκες εργάζονται με νόμιμη άδεια. Εάν σε μία επιχείρηση απασχολούνται περισσότερες από δύο εκδιδόμενες γυναίκες θα πρέπει να καταγράφεται ως «σαλόνι μασάζ».