Τα ολόλευκα και ακριβά παπούτσια που παρήγγειλε από ηλεκτρονικό κατάστημα και για τα οποία πλήρωσε 50 λίρες έφτασαν στο κουτί της και η γυναίκα με το όνομα, Charlene Stillwell, άνοιξε κατενθουσιασμένη τη συσκευασία για να τα δει.

Μόνο που αυτό είδε δεν το περίμενε σε καμία περίπτωση καθώς ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη και κάπως παράξενη έκπληξη. Αντί για το λευκό παπούτσι, και μάλιστα γνωστής μάρκας, η γυναίκα είδε πάνω του ζωγραφισμένο ένα…πέος και όπως λέει χαρακτηριστικά κοκκίνισε από την ντροπή της. Αποφάσισε λοιπόν να ανεβάσει την φωτογραφία στο Facebook για το συμβάν και βρίζοντας σχολιάζει ότι τα παρήγγειλε τον Αύγουστο και ήρθε αντιμέτωπη με αυτό το θέαμα. Η ενοχλημένη πελάτισσα ενημέρωσε το ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ερευνά πώς συνέβη το περιστατικό καθώς μάλλον κάποιος πωλητής άφησε το στίγμα του πριν το βάλει στο κουτί.

Μπορεί βέβαια η Charlene να δυσαρεστήθηκε με την παραγγελία της αλλά οι περισσότεροι βρήκαν το γεγονός πραγματικά πολύ αστείο. Μάλιστα μια γνωστή της έγραψε ότι μάλλον είναι ένα εσωτερικό αστείο που κάνουν οι πωλητές που δουλεύουν εκεί σε όσους αγοράζουν τα συγκεκριμένα παπούτσια. Άλλοι βέβαια της συμπαραστάθηκαν λέγοντας ότι είναι απαίσιο αυτό που της συνέβη αν αναλογιστεί κανείς και πόσα χρήματα έδωσε για να τα αγοράσει και ότι είναι απαράδεκτο γεγονός για το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εκπρόσωπος της εταιρείας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του λέγοντας «Είμαστε πραγματικά στεναχωρημένοι με αυτό που συνέβη και για οποιαδήποτε αναστάτωση προκλήθηκε στο πελάτης μας εξαιτίας αυτού. Τα παπούτσια που αγοράστηκαν από τον πελάτη μας τον Αύγουστο αντικαταστάθηκαν. Ερευνούμε τι συμβαίνει και θα εξασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί στο μέλλον κάτι παρόμοιο.»