Μια νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι λατρεύει το ρόλο της παραδοσιακής νοικοκυράς και αρνείται να δουλέψει, γιατί όλη μέρα μένει στο σπίτι και φροντίζει να μην λείψει τίποτα από τον σύζυγό της.

Η Estee Williams έχει γίνει viral στα social media για τον παραδοσιακό αμερικανικό τρόπο ζωής από τη δεκαετία του 1950 που ακολουθεί, ενώ έχει δώσει πάμπολλες συνεντεύξεις σε αμερικανικά ΜΜΕ, αναφέροντας ότι πλέον έχουν «χαθεί οι οικογενειακές αξίες».

Σύμφωνα με την The Sun, της αρέσει να μην αγοράζει τίποτα συσκευασμένο, ακόμη και έτοιμο καφέ, ενώ θέλει να υποτάσσεται στον σύζυγό της. Έτσι, φροντίζει να μαγειρεύει σε καθημερινή βάση, να καθαρίζει το σπίτι και να φοράει σέξι φορέματα.

«Οι παραδοσιακές σύζυγοι υποτάσσονται στον άντρα τους και είναι ο φύλακας του σπιτιού. Απολαύστε τον ρόλο σας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ότι μισεί το διαζύγιο και πιστεύει το ρητό «κάθε εμπόδιο για καλό».

Μάλιστα, ανέφερε ότι επειδή μένει συνέχεια στο σπίτι, έχει μάθει να φτιάχνει τα δικά της καλλυντικά, ακόμη και κρέμες περιποίησης προσώπου, οπότε εξοικονομεί πάρα πολλά χρήματα από σχετικές αγορές.

Εντούτοις, πολλοί χρήστες του διαδικτύου διαφωνούν με την επιλογή της και χαρακτηρίζουν εφιάλτη τη ζωή της, αναφέροντας πως «έχει τόσα να κάνει και απλά κάθεται».

«Συνέχεια μιλάς για τις ανάγκες του συζύγου σου, αλλά καθόλου για τις δικές σου, λες και δεν είσαι άνθρωπος. Είσαι σίγουρα ευτυχισμένη;» και «κοπελιά θες γιατρό, αν θες να επιστρέψεις στο 1950», είναι μερικές χαρακτηριστικές αρνητικές αντιδράσεις.