Στη συλλογή COLLEZIONE PRIVATA, το JAZZY TWIST αντιπροσωπεύει την ελευθερόφρονη αυθάδεια, το LADY CODE,  τη σαγηνευτική κομψότητα και το PRIVATE MIND, ένα μαγευτικό μυστήριο. Σήμερα, το JUST BLOOM αποκαλύπτει μια νέα προσωπικότητα…

Το JUST BLOOM γιορτάζει τη σύγχρονη και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα, τις ταυτόχρονα παρούσες αλλά και αντίθετες θηλυκές και αντρικές πτυχές της προσωπικότητάς της, την επιτυχία και τη διαχρονική κομψότητά της.

Το JUST BLOOM είναι ένα άρωμα για την ανεξάρτητη, ολοκληρωμένη γυναίκα που αντιλαμβάνεται απόλυτα τα επιτεύγματά της και ενθουσιάζεται από την προοπτική των μελλοντικών προκλήσεων. Βέβαιη για τον εαυτό της, μια γυναίκα JUST BLOOM δεν χρειάζεται να ακολουθεί τις τάσεις, φτιάχνει τις δικές της, με το να είναι ο εαυτός της.

Αυτό το άρωμα είναι ένα μπουκέτο από λευκά λουλούδια, το σύμβολο της θηλυκότητας. Μια σύγχρονη λευκή λουλουδένια υπογραφή, ένας νέος ορισμός της κομψότητας.

Το «BLOOM» έχει πολλές έννοιες, όπως «άνθος», αλλά και «ανθίζω». Είναι αυτός ο τελευταίος ορισμός που καθόρισε και το όνομα του αρώματος. Το JUST BLOOM διηγείται την ιστορία μιας διπλής άνθησης, της γυναίκας που το φορά και ανθίζει αλλά και των λουλουδιών από τα άνθη των οποίων προέρχεται.

Το JUST BLOOM εντάσσεται στην COLLEZIONE PRIVATA, και ενισχύει την couture συλλογή αρωμάτων που σχεδιάστηκαν για να μετατραπούν στο απόλυτο αξεσουάρ μόδας.

Το JUST BLOOM, είναι η κομψότητα ενός λευκού πουκάμισου, η διαχρονική φινέτσα για κάθε γυναίκα με στυλ.

Η Sophie Vann Guillon υιοθετεί μια αποφασιστικά μοντέρνα προσέγγιση στη δημιουργία αυτού του νέου αρώματος.

Ένα διαχρονικό άρωμα, σχεδιασμένο με πρωτοτυπία, χάρη στη βαθιά κατανόηση και την εκτενή γνώση κάθε συστατικού.

Ένας βιρτουόζος της διαφάνειας και του αστραφτερού φωτός, που συλλέγεται την αυγή, το τρυφερό μιγκέ (το αγαπημένο λουλούδι της Sophie Vann Guillon) φέρνει το δροσερό χάδι του πιο απαλού μεταξιού.

Ακολουθεί το γενναιόδωρο λευκό λουλουδάτο μπουκέτο από γαρδένια, μια ανάδυση φωτός που αποκαλύπτει διαδοχικά τις διαφορετικές πτυχές της, η ηλιακή λάμψη του ιλάνγκ ιλάνγκ, μια σταγόνα γάλακτος καρύδας και  η ζωντάνια του γαρύφαλλου.

Η σύνθεση κορυφώνεται σε μια νότα από φυτικό τόνο κεχριμπαριού, αφήνοντας μία πολυτελή αύρα στο πέρασμά της. Η τελευταία πινελιά, το φυσικό λινό ως μια υπενθύμιση της κομψότητας και αυθεντικότητας. 

Γι’ αυτό το αγνό, νηφάλιο και δυναμικό μπουκέτο, η Sophie Vann Guillon επέλεξε να συνεργαστεί με τη Florence Idier, ειδήμονα του μιγκέ, με την οποία μοιράζονται το ίδιο πάθος για τα λευκά λουλούδια.

Μαζί εκσυγχρόνισαν τους κώδικες των musky λουλουδένιων αλδεΰδων σε ένα παιχνίδι φωτός και σκότους, δημιουργώντας μια φόρμουλα ηλιακών και σεληνιακών λευκών αντιθέσεων, έναν λεπτό συνδυασμό ζεστασιάς και φρεσκάδας.

Μια καινοτόμος προσέγγιση, από την αρχή ως το τέλος, που δίνει εξαιρετική ισορροπία στη σύνθεση αυτού του αρώματος, μια υπογραφή μοντέρνα και διαχρονική, ο νέος ορισμός της κομψότητας. Μια δημιουργία εκθαμβωτικής λευκής καθαρότητας. Ένα νέο λευκό λουλουδένιο άρωμα γεννιέται.

CRYSTALLINE LILY OF THE VALLEY

Μιγκέ, η κορυφαία νότα… οι φινετσάτες καμπάνες του, που μόλις ανθίσουν, εμποτίζουν τη σύνθεση με την κρυστάλλινη φρεσκάδα από νότες τριαντάφυλλου και διάφανων λευκών λουλουδιών. Αποφασιστικά συναρπαστικό, αιθέριο, μια υπόσχεση ευτυχίας για τη λαμπερή γυναίκα.

OPULENT GARDENIA 

Η νότα καρδιάς, η γαρδένια… και τι γαρδένια! Πλούσιο και πολύπλευρο, ένα λουλουδάτο μπουκέτο ηλιακής λάμψης, του οποίου οι καταπραϋντικές συμφωνίες αφήνουν μια εντύπωση βελούδινης απαλότητας και πληρότητας. Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που ζει  σύμφωνα με την εποχή.

WARM AMBREGRIS

Η νότα βάσης από κεχριμπαρένιο musk με πινελιές από φυτικό κεχριμπάρι, φέρνει δύναμη και αυθεντικότητα στη σύνθεση, σφραγίζοντας την ταυτότητα του αρώματος. Η τέλεια ισορροπία της σύγχρονης γυναίκας.

Το τέταρτο άρωμα της COLLEZIONE PRIVATA, μια νέα δημιουργία, σύγχρονη και διαχρονική, έρχεται να εμπλουτίσει αυτή τη συλλογή γυναικείων αρωμάτων.

Ένα υπέροχα ισορροπημένο eau de parfum, προϊόν έμπνευσης που αντλείται από ένα όμορφο μπουκέτο λευκών λουλουδιών, το JUST BLOOM αποκαλύπτει τη θηλυκότητα σε ένα γενναιόδωρο λευκό μπουκέτο.

THE OTHER PERSONALITIES OF COLLEZIONE PRIVATA

JAZZY TWIST για τη ζωηρή, ορμητική και χαρούμενη γυναίκα.

Floral Gourmand   

LADY CODE αντιπροσωπεύει μια γυναίκα με διαχρονική κομψότητα.

Chypre Gourmand   

PRIVATE MIND περιγράφει μια συναρπαστική και αινιγματική γυναίκα.

Floral Leather   

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Αβίαστο χάρισμα

ΥΦΑΣΜΑΤΑ: Ανοιχτό μετάξι και φυσικό λινό.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ: Ένα φωτεινό μπουκέτο από λευκά λουλούδια, το σύμβολο της θηλυκότητας. Η κομψότητα ενός λευκού πουκάμισου. Μια διπλή άνθηση, αυτή της καταξιωμένης γυναίκας και εκείνη των ανθισμένων λουλουδιών που την ανυψώνουν.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μιγκέ: διάφανο και αστραφτερό, αιθέριο. Μια αφθονία από κομψές καμπάνες που μαζεύτηκαν την αυγή. Διακοσμημένη με χάντρες αλδεΰδων, φτάνει μέχρι την καρδιά του μπουκέτου λευκών λουλουδιών.

Γαρδένια: ένα πλούσιο λευκό λουλούδι με πολύπλευρη ηλιακή λάμψη. Μια καταπραϋντική νότα βελούδινης απαλότητας και πληρότητας.

Κεχριμπάρι: ένα φυτικό κεχριμπάρι με νότες μόσχου κεχριμπαριού. Η τελευταία πινελιά που χρησιμεύει για να εκφράσει την αντίθεση μεταξύ της αυθεντικότητας και της λάμψης, που προσωποποιούν αυτό το άρωμα.

KEY WORDS: Θηλυκό, φωτεινό, ολοκληρωμένο.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 100 ml bottle   

ΠΛΤ: 250€