Τρία πράγματα που μπορείς να βάλεις στο πλυντήριο ρούχων

Τα καθημερινά αντικείμενα που μπορείς να καθαρίσεις


ΓΥΝΑΙΚΑ
7:51
03/06/2019
Τρία πράγματα που μπορείς να βάλεις στο πλυντήριο ρούχων
2
loading

Το πλυντήριο ρούχων είναι μια από τις πιο χρήσιμες οικιακές συσκευές είτε κάποιος ζει μόνος του είτε με οικογένεια.

Ωστόσο, εκτός από ρούχα και λευκά είδη μπορούμε να καθαρίζουμε με αυτό και διάφορα άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Δείτε τρία από αυτά...

Γάντια φούρνου

Εκτός από τα βαμβακερά γάντια, τα πιαστράκια και τα γάντια από σιλικόνη που έχουμε για να πιάνουμε τα ταψιά και τα υπόλοιπα σκεύη όταν μαγειρεύουμε, μπορούν επίσης να πλυθούν στο πλυντήριο σε μία σύντομη πλύση.

Τα πατάκια του μπάνιου

Τα πατάκια του μπάνιου και τα μικρά χαλάκια μπορούν επίσης να πλυθούν στο πλυντήριο ρούχων. Χρησιμοποιήστε πάντα μικρό κύκλο πλύσης και ζεστό νερό. Το κρύο ή καυτό νερό τα κάνει να μαζεύουν.

Σφουγγαρίστρα

Η σφουγγαρίστρα κανονικά πρέπει να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση. Μπορείτε να την πλένετε κανονικά στο πλυντήριο ρούχων. Ρυθμίστε το στην μικρότερη και πιο γρήγορη πλύση, βάλτε τη σφουγγαρίστρα σε ένα διχτάκι και πλύντε την.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Parathinalos

    Τα γάντια του φούρνου ναι μεν μπαίνουν στο πλυντήριο αλλά στεγνώνουν πολύ δύσκολα και καμία φορά αρχίζουν και μυρίζουν, καλύτερα τις ζεστές μέρες ή στα καλοριφέρ ανάποδα. Όσο για την σφουγγαρίστρα, αλλάξτε και καμία, φτηνές είναι. Και για απολύμανση, Topine από την Εύρημα.

  2. avatar What?

    Ναι... και καπάκι μετά από μια πλύση τα πατάκια του μπάνιου, μια πλύση τη σφουγγαριστρα και στο τρικαπακο μια πλύση τα ρούχα των παιδιών, έτσι για να καθαρίσει και ο κάδος του πλυντηρίου. Τι λέτε ρε παιδιά. Όλα τα έχετε ισοπεδώσει.... Εντάξει για να μην υπερβάλλω κι εγώ, όλα μπαίνουν στο πλυντήριο... αλλά τουλάχιστον ας έχει και λίγο ζεστό νερό...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει