Μια γυναίκα μίλησε για τη συγκλονιστική στιγμή που εντόπισε τον σύζυγό της να παντρεύεται κάποια άλλη στη σελίδα Facebook του πολυτελούς ξενοδοχείου Holiday Inn.

Η Hayley Brown, 36 ετών, παντρεύτηκε τον ηλεκτρολόγο Mark Rowlands το 2012 μετά από κεραυνοβόλο έρωτα. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά μαζί, και είναι αποξενωμένοι για πολλά χρόνια, αλλά ποτέ δεν χώρισαν νομικά.

Η 36χρονη, η οποία είναι η δεύτερη σύζυγος του Rowlands, πίστευε ότι δεν θα τον έβλεπε ποτέ ξανά – μέχρι που ένας φίλος της, της έστειλε μια ανάρτηση από τα social media και συγκεκριμένα από τη σελίδα Facebook του ξενοδοχείου Holiday Inn – που περιείχε μια φωτογραφία του Mark να παντρεύεται μια άλλη γυναίκα.

«Μου έπεσε το σαγόνι», είπε όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Manchester Evening News. «Ήταν ακόμα παντρεμένος μαζί μου! Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν αστείο να τον βλέπω να παντρεύεται κάποια άλλη, αλλά τον είχα ξεπεράσει πλέον. Ακόμα κι έτσι όμως, ήξερα ότι αυτό ήταν λάθος και έπρεπε να τον καταγγείλω».

Η Hayley έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ο Rowlands ομολόγησε την ενοχή του στο Chester Magistrates την ημέρα της δίκης και του επιβλήθηκε πρόστιμο 456 λιρών και του επιβλήθηκαν άλλες 346 λίρες σε δικαστικά έξοδα και πρόσθετη χρέωση για το θύμα.

Η μαμά των τριών παιδιών μίλησε τώρα για πρώτη φορά, λέγοντας: «Κατήγγειλα τον Mark γιατί αυτό που έκανε ήταν λάθος. Δεν είναι τρόπος αυτός να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους. Στο δικαστήριο, είπε ότι είχε δώσει οδηγίες σε μια εταιρεία δικηγόρων για το διαζύγιό μας, αλλά δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτό. Νομίζω ότι είναι ακόμα ένα από τα ψέματά του. Είναι παθολογικός ψεύτης. Ας ελπίσουμε ότι τώρα που ντροπιάστηκε δημόσια, θα πάρει το μάθημά του».

Η Hayley και ο Mark γνωρίστηκαν το 2010 στο Southport, με εκείνον να έχει βγει ραντεβού με μία φίλη της. Η Hayley, από το Σάουθπορτ του Μέρσεϊσαϊντ της Αγγλίας, είπε ότι η σχέση τους ήταν… ανεμοστρόβιλος και μετακόμισαν μαζί μετά από ένα μήνα.

Έμεινε έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού νωρίς το 2012 και παντρεύτηκαν αμέσως μετά, σε έναν φανταχτερό γάμο σε ξενοδοχείο.

Η Hayley δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φόρεσα ένα λευκό φόρεμα, με όλα τα πλουμίδια και τα στολίδια πάνω του, σε σχήμα τούρτας και ήταν μια υπέροχη μέρα. Ήμουν τρελά ερωτευμένη».

Αλλά αφού έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, πριν από οκτώμισι χρόνια, υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Συνειδητοποιούσα ότι ο Μαρκ δεν ήταν πάντα ειλικρινής μαζί μου. Αποφάσισα ότι δεν αντέχω άλλο», είπε.

Ο γιος τους γεννήθηκε αμέσως μετά, αλλά ο Mark δεν ήρθε στη γέννα και τον συνάντησε μόνο μία φορά, εν συντομία, λέει η Hayley. Σταμάτησε την επαφή με τη Χέιλι και τα παιδιά τους και έστελνε μόνο κάποια χρήματα.

Η Χέιλι είπε ότι δυσκολεύτηκε οικονομικά μετά την αποχώρηση του Μαρκ και του ζήτησε διαζύγιο, αλλά εκείνη τη στιγμή εκείνος δεν μπορούσε να το αντέξει οικονομικά.

«Δεν άκουσα τίποτα άλλο», πρόσθεσε. «Δεν υπήρχε επιστολή δικηγόρου, όπως είπε στο δικαστήριο. Αυτό απλά δεν ήταν αλήθεια. Δεν έλαβα τίποτα».

Η Hayley νόμιζε ότι είχε χάσει οριστικά την επαφή με τον Mark – μέχρι που ένας φίλος της έστειλε μια ανάρτηση από τη σελίδα του Holiday Inn στο Facebook που έδειχνε τον σύζυγό της να παντρεύεται μια άλλη γυναίκα τον Φεβρουάριο του 2020.

«Οι φωτογραφίες ήταν στη σελίδα του ξενοδοχείου, όχι στη σελίδα του Mark, που έδειχνε ότι μάλλον προσπαθούσε να το κρατήσει κρυφό», είπε. «Ένιωσα πολύ διχασμένη γι’ αυτό, αλλά ήταν παράνομο και έτσι πήγα στην αστυνομία. Στην αρχή μου είπαν ότι θα έπρεπε να καταθέσω, αλλά ο Μαρκ ομολόγησε την ενοχή λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη, οπότε μπόρεσα να πάω σπίτι. Ο δικαστής του είπε να πάρει διαζύγιο, οπότε τουλάχιστον τώρα θα πάρω αυτό που θέλω» τόνισε και κατέληξε:

«Νιώθω ότι ο Μαρκ ξεγλιστράει χωρίς συνέπειες από τα ψέματά του για πάρα πολύ καιρό. Τώρα ενδεχομένως να το σκεφτεί δύο φορές».

Ο Ρόουλαντς εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστών τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και του επιβλήθηκε πρόστιμο, αφού δήλωσε ένοχος για διγαμία.