Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από τηλεοπτικό σταθμό της Ουγγαρίας που υποστήριξε πως Ουκρανοί πανηγύρισαν έξαλλα την πρόσφατη έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας έπειτα από επίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Μάλιστα, παρουσίασαν και ως… ντοκουμέντο στιγμιότυπο σε μπαρ όπου συγκεντρωμένο πλήθος πανηγύριζε και τραγουδούσε συνθήματα. Μονάχα που το βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού «HirTV» δεν έδειχνε Ουκρανούς, αλλά οπαδούς της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Γουίγκαν.

Στο κλιπ τραγουδούν το διάσημο τραγούδι του για τον Ιρλανδό επιθετικό Γουίλ Γκριγκ, βασισμένο στο «Freed from Desire» του συγκροτήματος Gala, μια από τις μεγάλες dance/electronic pop επιτυχίες της δεκαετίας του 1990. «Will Grigg’s on fire/your defence is terrified» (σ.σ. ο Γουίλ Γκριγκ έχει πάρει φωτιά/η άμυνά σας τρέμει) ακούγεται να τραγουδούν στο βίντεο. Το συγκεκριμένο σύνθημα αφότου έγινε διάσημο από τους οπαδούς της Γουίγκαν κι εκείνους της Ιρλανδίας στο EURO του 2016, πλέον χρησιμοποιείται ευρέως από όλους τους οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων.